SuperHosting.BG

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), SSL сертификати

Заплащане на cloud услуги

Едно от предимствата на Cloud услугите е, че заплащате само толкова ресурси, колкото реално ползвате. Цената на услугата се изчислява почасово, на база текущо  зададените на платформата параметри. Тъй като ползваните параметрите могат постоянно да бъдат променяни, включително и автоматично,  при cloud услугите няма фиксирани периоди на изтичане.

Заплащането на услугата става чрез зареждане на средства по cloud сметка. Поръчка за зареждане на сметка можете да пуснете през своя клиентски профил, секцията „Cloud услуги“.

Въведете избраната от вас сума в полето „Добавяне на средства по сметка:“ и натиснете бутона „Продължи“,  след което следвайте стъпките на поръчката.

В таблицата в дъното на страницата са показани (в проценти) допълнителните бонуси, които се начисляват при зареждането на сметката. В полето „Бонус зареждане на сметка:“ динамично се изчислява стойността на бонуса, в зависимост от въведената сума. В поръчката бонус сумата се добавя като „Отстъпка за cloud услуги“.

Пример:
Ако изберете да заплатите 101,00 лв. ще получите 10% бонус или 10.10 лв. В поръчката ще видите следната информация:
Заплщане на cloud услуги:  111.10 лв.
Отстъпка за cloud услуги: -10.10 лв. 
Oбщо: 101.00 лв.

Това означава, че след като  заплатите 101,00 лв. по cloud сметката ще бъдат заредени 111,10 лв.

Зареждането на cloud сметката се осъществява до няколко минути след като се получи плащане по поръчката.

Зареждането на сума по cloud сметката е различно от зареждането на клиентската сметка. Сумата, налична по клиентската сметка може да се ползва за заплащания на всички, предоставяни от  СуперХостинг.БГ   услуги, включително и за зареждане на cloud сметка. Сумата по cloud сметката обаче може да се ползва само за заплащане на cloud услуги.

Всички права запазени © 2005-2014 СуперХостинг.БГ ООД - www.superhosting.bg