https://help.superhosting.bg/billing-plan.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Ценови план

Cloud акаунт
плащания, цени на cloud услуги, цени на ресурси, параметри на cloud услуга

Подробна информация за цените на ресурсите на Cloud услугите можете да видите в меню "Ценови план". След като влезете във вашия Cloud акаунт, изберете линка "Cloud акаунт" в горния десен ъгъл и след това "Ценови план".

Информацията е разделена в няколко отделни секции, като са предоставени детайли за цените на отделните ресурси, броят виртуални машини, които могат да се създадат, темплейти, трафик, дисково пространство и др.

В таблицата "Виртуални машини" можете да намерите информация за цената за всеки ресурс за един астрономически час, както за ресурси при включена виртуална машина, така и цените за изключена виртуална машина. В същата секция можете да видите и информация за максималните ресурси, които можете да зададете за виртуалните машини. В случай, че са необходими по-високи от посочените параметри, моля свържете се с нас.

500px270px
SuperHosting.BG
  Cloud акаунт
 • Заплащане на cloud услуги
  Едно от предимствата на Cloud услугите е, че заплащате само толкова ресурси, колкото реално ползвате. Цената на услугата се изчислява почасово, на база текущо  зададените параметри на платформата. Тъй като... »
 • Промяна на информация в Cloud акаунт
  В панела за управление на Cloud услугите можете да промените информацията за потребителя. Необходимо е да влезете с вашето потребителско име и парола, след което кликнете върху името на потребителя,... »
 • Преглед на Cloud акаунт
  В настройките на акаунта на Cloud услугите може да се прегледа и променя информацията за потребителя, данни за контакт, паролата за достъп, както и други настройки. За да видите информация... »
 • Вход в "Cloud акаунт"
  В имейла, който ви е изпратен след създаването на Cloud акаунта, има пълно описание на начините, по които можете да осъществявате достъп. Основният начин е да посетите адреса: http://cloud.superhosting.bg Ще се зареди... »
 • Как да променя паролата за достъп до Cloud акаунта?
  След като бъде активиран Cloud акаунт, на посочения от вас имейл ще бъдат изпратени данни за достъп и управление на акаунта. Ако желаете да промените паролата за Cloud акаунтa, можете... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg