https://help.superhosting.bg/change-cloud-account-password.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да променя паролата за достъп до Cloud акаунта?

Cloud акаунт
парола за cloud акаунт, промяна на парола за cloud, change password cloud account, cloud account password

След като бъде активиран Cloud акаунт, на посочения от вас имейл ще бъдат изпратени данни за достъп и управление на акаунта. Ако желаете да промените паролата за Cloud акаунтa, можете да направите това от меню "Cloud акаунт".

Няколко съвета при избора на подходяща парола

За да промените паролата за Cloud акаунта, влезте в интерфейса за управление на Cloud услугите и кликнете върху името, горе вляво на страницата:

Редактиране на Cloud акаунт

След това изберете бутона за "Редактиране на данни":

Редактиране на клиентски данни

В секцията "Парола за достъп" попълнете новата парола:
Промяна на паролата за Cloud акаунта

Натиснете бутона "Запазване". Ще видите съобщение, че паролата е променена успешно.

500px270px
SuperHosting.BG
  Cloud акаунт
 • Заплащане на cloud услуги
  Едно от предимствата на Cloud услугите е, че заплащате само толкова ресурси, колкото реално ползвате. Цената на услугата се изчислява почасово, на база текущо  зададените параметри на платформата. Тъй като... »
 • Промяна на информация в Cloud акаунт
  В панела за управление на Cloud услугите можете да промените информацията за потребителя. Необходимо е да влезете с вашето потребителско име и парола, след което кликнете върху името на потребителя,... »
 • Ценови план
  Подробна информация за цените на ресурсите на Cloud услугите можете да видите в меню "Ценови план". След като влезете във вашия Cloud акаунт, изберете линка "Cloud акаунт" в горния десен... »
 • Преглед на Cloud акаунт
  В настройките на акаунта на Cloud услугите може да се прегледа и променя информацията за потребителя, данни за контакт, паролата за достъп, както и други настройки. За да видите информация... »
 • Вход в "Cloud акаунт"
  В имейла, който ви е изпратен след създаването на Cloud акаунта, има пълно описание на начините, по които можете да осъществявате достъп. Основният начин е да посетите адреса: http://cloud.superhosting.bg Ще се зареди... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg