1. Начало
  2. Други
  3. Хостинг (ASP.NET)
  4. Контролен панел Plesk
  5. Как да проверя пощата си чрез уеб мейл (Plesk) ?

Как да проверя пощата си чрез уеб мейл (Plesk) ?

В случай че ползвате хостинг услуга с контролен панел cPanel, моля погледнете следната статия Как да проверя пощата си чрез уеб мейл?

За да проверите пощата си чрез Webmail, без да влизате в контролния панел Plesk, въведете в адресната лента на вашия браузър един от следните адреси:

1. http://webmail.ime-na-domain.com

При достъпване на този адрес ще се зареди уебмейл клиента, който е избран по подразбиране (Horde, SmarterMail или Atmail).

2. https://ime-na-domain.com:8443

При достъпване на този адрес връзката с мейл сървъра е защитена. Ще се получи предупреждение за SSL сертификата, което може да приемете и да продължите със зареждането на адреса (ако желаете да ползвате защитената връзка).

Бележка: За ime-na-domain.com въведете името на вашия домейн.

В "Login" формата трябва да се въведе пълният и-мейл адрес (1) (напр.:Login: mail@mydomain.com) и паролата (2) за тази пощенска кутия (Password).

Webmail Login

Натиснете бутона "Log In", за да влезете във вашата пощенска кутия.

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

Обновена: 10.09.2011

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още