https://help.superhosting.bg/cloud-account-login.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Вход в "Cloud акаунт"

Cloud акаунт
cloud услуги от СуперХостинг.БГ, достъп до cloud акаунт, акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ

В имейла, който ви е изпратен след създаването на Cloud акаунта, има пълно описание на начините, по които можете да осъществявате достъп. Основният начин е да посетите адреса:

http://cloud.superhosting.bg

Ще се зареди следния прозорец:

Вход в Cloud акаунта

В появилия се прозорец се въвеждат потребителското име и паролата, с които е създаден вашия Cloud акаунт.

Друг вариант за достъп до Cloud акаунта е да влезете в своя клиентски профил в сайта на СуперХостинг.БГ, след което от меню "Cloud услуги" да изберете линка "Вход в Cloud акаунта".

500px270px
SuperHosting.BG
  Cloud акаунт
 • Заплащане на cloud услуги
  Едно от предимствата на Cloud услугите е, че заплащате само толкова ресурси, колкото реално ползвате. Цената на услугата се изчислява почасово, на база текущо  зададените параметри на платформата. Тъй като... »
 • Промяна на информация в Cloud акаунт
  В панела за управление на Cloud услугите можете да промените информацията за потребителя. Необходимо е да влезете с вашето потребителско име и парола, след което кликнете върху името на потребителя,... »
 • Ценови план
  Подробна информация за цените на ресурсите на Cloud услугите можете да видите в меню "Ценови план". След като влезете във вашия Cloud акаунт, изберете линка "Cloud акаунт" в горния десен... »
 • Преглед на Cloud акаунт
  В настройките на акаунта на Cloud услугите може да се прегледа и променя информацията за потребителя, данни за контакт, паролата за достъп, както и други настройки. За да видите информация... »
 • Как да променя паролата за достъп до Cloud акаунта?
  След като бъде активиран Cloud акаунт, на посочения от вас имейл ще бъдат изпратени данни за достъп и управление на акаунта. Ако желаете да промените паролата за Cloud акаунтa, можете... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg