https://help.superhosting.bg/cloud-account-overview.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Преглед на Cloud акаунт

Cloud акаунт
cloud акаунт, cloud account, cloud акаунт overview, информация за cloud потребител

В настройките на акаунта на Cloud услугите може да се прегледа и променя информацията за потребителя, данни за контакт, паролата за достъп, както и други настройки. За да видите информация за потребителя, влезте с вашето потребителско име и парола в Cloud акаунта, след което изберете линка в горния десен ъгъл "Cloud акаунт". В таб "Преглед" ще се зареди информация за потребителските данни, както и детайли за плащания.

500px270px
SuperHosting.BG
  Cloud акаунт
 • Заплащане на cloud услуги
  Едно от предимствата на Cloud услугите е, че заплащате само толкова ресурси, колкото реално ползвате. Цената на услугата се изчислява почасово, на база текущо  зададените параметри на платформата. Тъй като... »
 • Промяна на информация в Cloud акаунт
  В панела за управление на Cloud услугите можете да промените информацията за потребителя. Необходимо е да влезете с вашето потребителско име и парола, след което кликнете върху името на потребителя,... »
 • Ценови план
  Подробна информация за цените на ресурсите на Cloud услугите можете да видите в меню "Ценови план". След като влезете във вашия Cloud акаунт, изберете линка "Cloud акаунт" в горния десен... »
 • Вход в "Cloud акаунт"
  В имейла, който ви е изпратен след създаването на Cloud акаунта, има пълно описание на начините, по които можете да осъществявате достъп. Основният начин е да посетите адреса: http://cloud.superhosting.bg Ще се зареди... »
 • Как да променя паролата за достъп до Cloud акаунта?
  След като бъде активиран Cloud акаунт, на посочения от вас имейл ще бъдат изпратени данни за достъп и управление на акаунта. Ако желаете да промените паролата за Cloud акаунтa, можете... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg