https://help.superhosting.bg/cloud-services-payments.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Заплащане на cloud услуги

Cloud акаунт
cloud, цена, заплащане, cloud сметка, зареждане на сметка

Едно от предимствата на Cloud услугите е, че заплащате само толкова ресурси, колкото реално ползвате. Цената на услугата се изчислява почасово, на база текущо  зададените параметри на платформата. Тъй като ползваните параметрите могат постоянно да бъдат променяни, включително и автоматично,  при cloud услугите няма фиксирани периоди на изтичане.

Заплащането на услугата става чрез зареждане на средства по cloud сметка. Поръчка за зареждане на сметка можете да пуснете през своя клиентски профил, секцията "Cloud услуги".

Зареждане на cloud сметка

Въведете избраната от вас сума в полето "Добавяне на средства по сметка:" и натиснете бутона "Продължи",  след което следвайте стъпките на поръчката.

В таблицата в дъното на страницата са показани (в проценти) допълнителните бонуси, които се начисляват при зареждането на сметката. В полето "Бонус зареждане на сметка:" динамично се изчислява стойността на бонуса, в зависимост от въведената сума. В поръчката бонус сумата се добавя като "Отстъпка за cloud услуги".

Пример:
Ако изберете да заплатите 101,00 лв. ще получите 10% бонус или 10.10 лв. В поръчката ще видите следната информация:
Заплащане на cloud услуги:  111.10 лв.
Отстъпка за cloud услуги: -10.10 лв. 
Общо: 101.00 лв.

Това означава, че след като  заплатите 101,00 лв. по cloud сметката ще бъдат заредени 111,10 лв.

Зареждането на cloud сметката се осъществява до няколко минути след като се получи плащане по поръчката.

Зареждането на сума по cloud сметката е различно от зареждането на клиентската сметка. Сумата, налична по клиентската сметка може да се ползва за заплащане на всички, предоставяни от  СуперХостинг.БГ услуги, включително и за зареждане на cloud сметка. Сумата по cloud сметката обаче може да се ползва само за заплащане на cloud услуги.

500px270px
SuperHosting.BG
  Cloud акаунт
 • Промяна на информация в Cloud акаунт
  В панела за управление на Cloud услугите можете да промените информацията за потребителя. Необходимо е да влезете с вашето потребителско име и парола, след което кликнете върху името на потребителя,... »
 • Ценови план
  Подробна информация за цените на ресурсите на Cloud услугите можете да видите в меню "Ценови план". След като влезете във вашия Cloud акаунт, изберете линка "Cloud акаунт" в горния десен... »
 • Преглед на Cloud акаунт
  В настройките на акаунта на Cloud услугите може да се прегледа и променя информацията за потребителя, данни за контакт, паролата за достъп, както и други настройки. За да видите информация... »
 • Вход в "Cloud акаунт"
  В имейла, който ви е изпратен след създаването на Cloud акаунта, има пълно описание на начините, по които можете да осъществявате достъп. Основният начин е да посетите адреса: http://cloud.superhosting.bg Ще се зареди... »
 • Как да променя паролата за достъп до Cloud акаунта?
  След като бъде активиран Cloud акаунт, на посочения от вас имейл ще бъдат изпратени данни за достъп и управление на акаунта. Ако желаете да промените паролата за Cloud акаунтa, можете... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg