https://help.superhosting.bg/cloudflare-settings.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

CloudFlare настройки

Контролен панел cPanel
cloudflare, cdn, cloudflare настройки, cloudflare settings

Можете да управлявате различни настройки в CloudFlare. След като влезете с вашето потребителско име и парола в контролния панел cPanel, изберете меню "CloudFlare". За да видите и промените настройки за домейн, изберете линка "Статистики и настройки".

Настройки в CloudFlare
Ще видите следния екран:

Преглед и промяна на настройки в CloudFlare

1. CloudFlare акаунт - По подразбиране се създава безплатен акаунт. Имате възможност да изберете и платената услуга, като заплащането е месец за месец.

2. CloudFlare настройки за сигурност - Предлагат се 3 нива на сигурност: високо, средно и ниско. Препоръчително е да зададете силно или средно ниво на защита.

3. Режим на разработка - CloudFlare подобрява скоростта на зареждане на сайт като кешира статичното съдържание като изображения, CSS и JavaScript. Ако редактирате статично съдържание (като например CSS или JS) и желаете да видите промените веднага, можете да включите режим на разработка. Режимът на разработка ще се изключи автоматично след 3 часа.

Бележка: Изчистете кеша на браузъра, ако не виждате промените веднага. Ако сте направили промени и не сте включили режим на разработка, можете да влезете в акаунта в CloudFlare и да ползвате опцията за изтриване на кеша.

4. Изчистване на кеша - Имате възможност за изчистване на всички кеширани елементи на сайта. При натискане на линка за изчистване ще бъдат премахнати всички статични елементи, които вече са кеширани от CloudFlare и ще се кешират отново.

5. Винаги онлайн - Тази опция Ви дава възможност сайтът да е видим дори и при временен технически проблем.

6. IPv6 - CloudFlare ще поддържа IPv6, дори и ако на сървъра се поддържа само IPv4.

7. CloudFlare ниво на кеш - Имате възможност за настройване на нивото на кеш. Нормално ниво на кеш ще кешира повечето статични елементи като css, изображения и Javascript. Агресивно ниво на кеш ще кешира всички статични елементи, включително и тези със заявки.

Пример:
Нормално: http://example.com/pic.jpg
Агресивно: http://example.com/pic.jpg?with=query

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg