https://help.superhosting.bg/cpu-time.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Какво е прoцесорно време и колко се предлага при хостинг плановете?

Разширени системни параметри
cpu, цпу, процесорно време, cpu time

Процесорно време представлява времето, което се изразходва от хостинг акаунта, за изпълнението на процеси в самия акаунт. Тези процеси са необходими за работата на приложенията, разположени в акаунта.

Процесорното време се отчита на база акаунт (системен потребител), като за всеки акаунт статистиката се генерира директно от ядрото на операционната система.

В процесорното време, което се отчита при услугата споделен хостинг, се включва времето за обработка на MySQL заявките и обработката на скриптове (php, perl, python и други скриптове), които се изпълняват на сървъра. В статистиката не се включва времето за сервиране на статично съдържание (css, js, изображения и др.).

Предлаганото процесорно време за хостинг плановете е както следва:

за хостинг план "СуперСтарт" – до 900 минути на месец
за хостинг план "СуперПро" – до 3300 минути на месец
за хостинг план "СуперХостинг" – до 4800 минути на месец
за хостинг акаунт в реселърски пакет – до 900 минути на месец

Информацията е описана и в секцията "Разширени системни параметри", съответно за предлаганите хостинг планове и реселърски пакети.

500px270px
SuperHosting.BG
  Разширени системни параметри
 • Какво е I/O, IOPS?
  I/O (Input/Output Operations) - входно-изходни операции. В сферата на компютърните технологии, комуникацията между две системи се осъществява чрез входно-изходни операции. Например, при устройствата за съхранение на данни, постъпващите към устройството... »
 • Inodes
  Какво е inode (ай-нод)? Inode (ай-нод) представлява всеки един файл, директория и symlink в хостинг акаунта. Какъв е броят inodes, който се предлага при хостинг плановете? Броят inodes, който се предлага при хостинг... »
 • Къде мога да намеря статистика за изразходваното процесорно време от акаунти в реселърски пакет?
  Статистика за изразходваното процесорно време, за даден хостинг акаунт в реселърски пакет, може да бъде намерена в клиентския профил. След като влезете в своя профил, кликнете на "Реселърски акаунти". Ще... »
 • Къде мога да намеря статистика за процесорното време?
  Данни и статистика за изразходваното процесорно време, за даден хостинг акаунт, може да бъде намерена в клиентския профил. След като влезете в своя профил, кликнете на "Хостинг акаунти", от менюто вляво.... »
 • Какъв е максималният брой таблици в една база данни?
  Максималният брой таблици, които се поддържат в една на база данни при всички хостинг планове предлагани от СуперХостинг.БГ, е 1000 таблици. При ползването на виртуален сървър, нает сървър и Cloud услуга,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg