https://help.superhosting.bg/create-ftp-plesk.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Създаване / редактиране на FTP потребител в контролен панел Plesk

FTP (httpdocs)
FTP, ftp потребител, ftp account, създаване на ftp акаунт, контролен панел, plesk

Вариантите за създаване и редактиране на FTP потребител през контролния панел Plesk са два.

1. Когато се добавя/създава домейн в контролния панел Plesk по подразбиране се създава и FTP потребител. Ако желаете за създаването на FTP потребителя, можете да ползвате данните за достъп до контролният панел Plesk. Ще е необходимо да зададете потребителското име (1) и паролата (2, 3) за контролния панел Plesk.

Създаване на FTP акаунт в Plesk

Този FTP потребител (който се създава с добавянето на даден домейн) можете да редактирате от "Web Hosting Settings". Можете да промените и името и паролата.

Web Hosting Settings

2. След като вече е добавен даден домейн, допълнителен FTP потребител може да се създаде през менюто FTP Accounts (от страницата с настройките за даден домейн).

FTP Accounts

След което избирате "Add New FTP Account".

Add New FTP Account

Попълват се необходимите данни - FTP потребителско име и паролата за него, до коя директория ще има достъп, дисковата квота и правата за четене/писане.

Добавяне на нов FTP акаунт в Plesk

Редактирането на този FTP потребител се извършва през същата страница - FTP Accounts, като кликнете върху името на FTP потребителя.

Редактиране на FTP потребител в Plesk

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg