https://help.superhosting.bg/create-mail-account-cpanel.html
 • bg
 • en

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да създам имейл акаунт (пощенска кутия)?

Имейл (e-mail)
email, имейл, поща, имейл акаунт, e-mail account, създаване на пощенска кутия, създаване, създаване на мейл, създаване на поща, създаване на имейл, създаване на mail, създаване на email

Имейл акаунти в cPanelАко ползвате услугите, предоставяни от СуперХостинг.БГ, имейл акаунти (пощенски кутии) можете да създадете само с няколко клика на мишката, през контролния панел за управление на хостинг акаунта.

За да създадете имейл акаунт, влезте в контролния панел cPanel и достъпете (Имейл) Имейл акаунти.

Добавяне на имейл акаунт

Създаване на нов имейл акаунт

Попълнете име (1) за пощенската кутия. Това е текстът, който ще се изписва в началото на имейл адреса например ime@domain.com.

От падащото меню (2) изберете към кой домейн искате да добавите имейл адреса. Ако има само един домейн, той е избран по подразбиране.

В раздел Парола (3) попълнете желаната парола за достъп в двете полета.

Използвайте Генератор на пароли, за да генерирате сложна и силна парола. Вижте няколко съвета за създаване на силна парола: Няколко съвета при избора на подходяща парола.

В полето (4) посочете размера на пощенската кутия.

Дисковото пространство заемано от пощенските кутии е част от общото дисково пространство за конкретният хостинг акаунт.

Ако желаете акаунта да има неограничено място, за квота изберете "Неограничена".

Натиснете бутона "Създаване на акаунт".

След като имейл акаунта е създаден ще се получи съобщение: "Акаунтът е създаден".

500px270px
SuperHosting.BG
  Имейл (e-mail)
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • Имейл адрес по подразбиране в cPanel
  През меню (Имейл) Имейл адрес по подразбиране в cPanel, можете да определите какво ще се случва с писмата, които са изпратени към невалидни имейл адреси на даден домейн. От тук можете... »
 • Интелигентна спам защита
  Към всички хостинг планове и Managed VPS сървърите, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включена стандартна защита от спам имейл съобщения. Към планове СуперПро и СуперХостинг, както и всички Managed VPS услуги, се... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg