https://help.superhosting.bg/cuteftp.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

CuteFTP 6.0

FTP
FTP, FTP клиент, FTP client, настройка на ftp, фтп

Стартирайте CuteFTP и изберете File -> New -> FTP Site...

CuteFTP

В прозорец "Site Properties" въведете вашето име на домейн, FTP потребителско име и парола. Цъкнете на Type.

CuteFTP настройки

Изберете PASV тип на връзката и след това натиснете бутон Connect.

CuteFTP свързване

Съдържанието на вашият хостинг акаунт ще се появи в десния прозорец на CuteFTP. Влезте в папка public_html. Всички публично достъпни файлове трябва да отидат в тази папка. Файловете на вашия локален компютър ще бъдат в левия прозорец. Отидете до файловете, които искате да качите и ги изберете. Цъкнете с десен бутон на мишката върху тях и изберете Upload.

Качване на сайт с CuteFTP

500px270px
SuperHosting.BG
  FTP
 • Промяна на паролата за FTP потребител (cPanel)
  Промяна на паролата може да се извърши през същото меню, през което е създаден FTP потребителя в cPanel -> FTP Акаунти. Най-долу на страницата, в раздел FTP Акаунти ще видите списък... »
 • FTP потребител за Addon домейн в cPanel
  В контролния панел cPanel има недокументирана функционалност, чрез която е възможно за достъп през FTP да се ползва FTP потребител съдържащ името на съществуващ Addon домейн. Стандартно, за да качите файлове... »
 • Качване на сайт през FTP с Dreamweaver CC 13.x
  Първото, което е необходимо да направите, е да добавите нов уеб сайт в Dreamweaver – стъпка 1 до 6. 1. Отворете Dreamweaver и изберете от главното меню Site -> Manage Sites… 2.... »
 • FTPS - сигурна връзка през FTP с ползване на SSL/TLS
  Можете да осъществите сигурна, SSL криптирана, връзка при достъпването на хостинг акаунта през FTP. По този начин данните ви ще са защитени по време на предаването им в мрежата между... »
 • Connection closed by server with exitcode 128
  При всички Linux хостинг планове се предоставя SFTP достъп. Възможно е при работа по SFTP да се получи следното съобщение: Connection closed by server with exitcode 128 Причината за появата на съобщението се... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg