https://help.superhosting.bg/dedicated-ip-remove.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Премахване на самостоятелен (Dedicated) IP адрес

Kлиентски профил
самостоятелен ip, самостоятелен адрес, dedicated ip, dedicated ip address, премахване на ip

Премахване на самостоятелен (Dedicated) IP адресЗа да премахнете самостоятелен IP адрес, за даден хостинг акаунт, достъпете клиентския профил -> Хостинг акаунти -> (избрания хостинг акаунт) Детайли.

Вдясно от IP адреса кликнете на Премахване. Ще получите съобщение, при което можете да потвърдите или да откажете премахването на IP адреса.

На заредилата се страница ще можете да изберете дата и час, в които да бъде осъществена промяната на IP адреса.

Изберете дата и час, в които да бъде осъществена промяната на IP адресаНа тази страница можете да видите и новия IP адрес, който ще се ползва след премахване на самостоятелния IP адрес. Използвайте го, за да насочите домейните, които са насочени чрез "А запис" към стария IP адрес.

Запишете отложеното премахване със Съхраняване.

След промяната ще има технологичен период на опресняване на DNS-те, който продължава около 4 часа. В този период сайтовете, които са разположени на този акаунт, няма да бъдат достъпни.

Ако има домейни, които са насочени чрез "А запис" към стария IP адрес, е необходимо своевременно да ги пренасочите към новия IP адрес.

Когато IP адресът е променен, ще получите и потвърждаващ имейл.

info-iconБележка: Премахването на самостоятелния IP адрес за хостинг акаунта представлява промяна на IP адреса - от самостоятелен към този на хостинг сървъра.

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg