https://help.superhosting.bg/default-page.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Индексен файл (Plesk)

Контролен панел Plesk
индекс, файл, index.html, index, default, page, страница, начална страница

В контролния панел Plesk има възможност да се избере какъв да бъде файла, който отговаря за началното зареждане във всяка една директория.

Настройката се извършва от началното меню, след като се избере в желания домейн меню Virtual Directories:

Виртуални директории в Plesk

След това се избира таб Web Directories -> Directory Properties:

Directory Properties в Plesk

В секцията "Default documents search order:" може да бъде селектиран (чрез UP или Down) или добавен (Add) желания тип файл, който да се достъпва първи.

Избор на index файл в Plesk

Ако файлът (напр.: index.html), който в списъка е първи, липсва в директорията, се прави проверка за следващия от списъка (напр.: index.htm).

Ако в директорията съществува файл index.html и едновременно с това default.aspx, ще се зареди този, който е по-нагоре в списъка. По подразбиране първият файл е index.html.

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел Plesk
 • Промяна (reset) на парола за хостинг акаунт
  При активиране на хостинг акаунт, на имейл адреса зададен в поръчката, се изпраща имейл с пълни данни за управление на хостинг услугите. В случай че сте променили паролата за хостинг акаунт... »
 • Как да създам и ползвам MySQL/MSSQL база данни в моя хостинг акаунт?
  За да ползвате MySQL и/или MSSQL бази данни във вашия хостинг акаунт, е необходимо: Да създадете база данни Да създадете потребител за базата данни Да зададете коректните данни, за връзка... »
 • Как да проверя пощата си чрез уеб мейл (Plesk) ?
  В случай че ползвате хостинг услуга с контролен панел cPanel, моля погледнете следната статия Как да проверя пощата си чрез уеб мейл? За да проверите пощата си чрез Webmail, без да... »
 • Контролен панел Plesk
  Контролният панел Plesk е уеб базирано приложение, чрез което потребителят лесно управлява различните параметри на своя хостинг акаунт. Чрез него се създават пощенски кутии, бази данни, поддомейни (поддомейни), upload/качване на файлове,... »
 • Добавяне / редактиране / премахване на домейн през контролния панел Plesk
  През контролния панел Plesk можете да добавяте, пренасочвате и редактирате вашите домейни. Можете да добавяте Аddon домейн или пренасочване, като просто създадете/добавите домейн в Plesk панела и изберете желаната опция за... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg