https://help.superhosting.bg/delete-vm.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Изтриване на виртуална машина

Виртуални машини (VM)
изтриване на виртуална машина, delete VM

Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името на виртуалната машина, за да видите повече детайли. За да изтриете виртуална машина кликнете на бутона Детайли и  изберете линка "Изтриване на VM".

Изтриване на виртуална машина
Ще се появи прозорец за допълнително потвърждение.

info-iconВажно: Цялата информация в текущата виртуална машина ще бъде изтрита!

Натиснете бутона "Изтриване".
Изтриване на виртуална машина

В полето най-долу ще видите статуса на зададената задача. Когато статусът на задачата е "Завършено", виртуалната машина е изтрита.

500px270px
SuperHosting.BG
  Виртуални машини (VM)
 • Как да вляза (login) във виртуалния Windows сървър?
  Отдалечен достъп до Windows сървър може стандартно да се извърши през специалното приложение Remote Desktop. Ако вашата операционна система е MS Windows (Vista, 7, 8.1) можете да се свържете с отдалечен... »
 • Shellshock - Как да обновя версията на bash shell?
  Shellshock е наскоро обявена уязвимост в Bash Shell. Уязвимостта дава възможност на неоторизирани лица да изпълнят код, като прескочат зададените настройки на средата, до която имат достъп и ползват. Веднага след... »
 • Как да преинсталирам виртуална машина?
  Можете да преинсталирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Как да изключа виртуална машина?
  Можете да изключите виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Темплейти
  Темплейтът е преконфигурирана операционна система, която можете да инсталирате на виртуална машина. СуперХостинг.БГ предлага списък с темплейти, които могат да бъдат инсталирани на виртуалните машини. В Cloud акаунта можете да... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg