Изтриване на виртуална машина

Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името на виртуалната машина, за да видите повече детайли. За да изтриете виртуална машина кликнете на бутона Детайли и  изберете линка "Изтриване на VM".

Изтриване на виртуална машина
Ще се появи прозорец за допълнително потвърждение.

Важно: Цялата информация в текущата виртуална машина ще бъде изтрита!

Натиснете бутона "Изтриване".
Изтриване на виртуална машина

В полето най-долу ще видите статуса на зададената задача. Когато статусът на задачата е "Завършено", виртуалната машина е изтрита.

Обновена: 21.05.2012

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още