https://help.superhosting.bg/directory-browsing.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Показване на съдържанието на дадена директория (Plesk)

Контролен панел Plesk
показване на съдържание, листване на файлове, DirectoryBrowsing

За активиране на показването на съдържанието на дадена директория, в уеб браузър, при използване на контролен панел Plesk, съществуват няколко варианта.

Първи вариант е чрез включване на опцията Directory browsing.

През контролния панел Plesk избирате Virtual Directories, след това влизате в директорията (1), за която ще промените настройките и избирате Directory Properties (2).

Виртуални директории в Plesk

Маркирате опцията: Directory browsing.

Directory Browsing в Plesk
Активиране на Directory Browsing в Plesk

Втори вариант е, ако директорията (3) не е виртуална и менюто Directory Properties не е активно за нея, чрез добавяне на следната директива във файл web.config, намиращ се в директория httpdocs:

<configuration>
<location path="browse">
<system.webServer>
<directoryBrowse enabled="true" />
</system.webServer>
</location>
</configuration>

Забележка: В посочения пример в директория httpdocs е създадена поддиректорията browse. При достъпване на директорията browse през браузър, файловете в нея ще бъдат видими.

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел Plesk
 • Промяна (reset) на парола за хостинг акаунт
  При активиране на хостинг акаунт, на имейл адреса зададен в поръчката, се изпраща имейл с пълни данни за управление на хостинг услугите. В случай че сте променили паролата за хостинг акаунт... »
 • Как да създам и ползвам MySQL/MSSQL база данни в моя хостинг акаунт?
  За да ползвате MySQL и/или MSSQL бази данни във вашия хостинг акаунт, е необходимо: Да създадете база данни Да създадете потребител за базата данни Да зададете коректните данни, за връзка... »
 • Как да проверя пощата си чрез уеб мейл (Plesk) ?
  В случай че ползвате хостинг услуга с контролен панел cPanel, моля погледнете следната статия Как да проверя пощата си чрез уеб мейл? За да проверите пощата си чрез Webmail, без да... »
 • Контролен панел Plesk
  Контролният панел Plesk е уеб базирано приложение, чрез което потребителят лесно управлява различните параметри на своя хостинг акаунт. Чрез него се създават пощенски кутии, бази данни, поддомейни (поддомейни), upload/качване на файлове,... »
 • Добавяне / редактиране / премахване на домейн през контролния панел Plesk
  През контролния панел Plesk можете да добавяте, пренасочвате и редактирате вашите домейни. Можете да добавяте Аddon домейн или пренасочване, като просто създадете/добавите домейн в Plesk панела и изберете желаната опция за... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg