https://help.superhosting.bg/dot-net-4.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Активиране на .NET 4 (Plesk)

Контролен панел Plesk
plesk, .NET 3.5, .NET 4.0, ASP.NET Framework

На всички ASP.NET хостинг планове от СуперХостинг.БГ се поддържат версии .NET 3.5 и .NET 4.0 . По подразбиране e активна версия .NET 3.5. Може да превключите използване на версия .NET 4.0 по следния начин:

Влезте в контролния панел Plesk с вашето потребителско име и парола.

1. От началната страница на контролния панел кликнете върху домейн името, за което желаете да създадете виртуална директория.

2. Изберете Web Hosting Settings

Web Hosting Settings в Plesk

3. От падащото меню на "Microsoft ASP.NET support" изберете версия 4.0. Натиснете бутона "Finish", за да завършите промяната на настройките.

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел Plesk
 • Промяна (reset) на парола за хостинг акаунт
  При активиране на хостинг акаунт, на имейл адреса зададен в поръчката, се изпраща имейл с пълни данни за управление на хостинг услугите. В случай че сте променили паролата за хостинг акаунт... »
 • Как да създам и ползвам MySQL/MSSQL база данни в моя хостинг акаунт?
  За да ползвате MySQL и/или MSSQL бази данни във вашия хостинг акаунт, е необходимо: Да създадете база данни Да създадете потребител за базата данни Да зададете коректните данни, за връзка... »
 • Как да проверя пощата си чрез уеб мейл (Plesk) ?
  В случай че ползвате хостинг услуга с контролен панел cPanel, моля погледнете следната статия Как да проверя пощата си чрез уеб мейл? За да проверите пощата си чрез Webmail, без да... »
 • Контролен панел Plesk
  Контролният панел Plesk е уеб базирано приложение, чрез което потребителят лесно управлява различните параметри на своя хостинг акаунт. Чрез него се създават пощенски кутии, бази данни, поддомейни (поддомейни), upload/качване на файлове,... »
 • Добавяне / редактиране / премахване на домейн през контролния панел Plesk
  През контролния панел Plesk можете да добавяте, пренасочвате и редактирате вашите домейни. Можете да добавяте Аddon домейн или пренасочване, като просто създадете/добавите домейн в Plesk панела и изберете желаната опция за... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg