1. Начало
  2. Домейни
  3. Управление на домейн
  4. Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

От клиентския профил може лесно и бързо да се конфигурира домейн към хостинг акаунт. Предлага се възможност да се добави домейн като Addon домейн или като Паркиран домейн. При конфигурирането на домейна ще бъдат променени автоматично и DNS записите с актуалните за избрания хостинг акаунт.

След като влезете в „Моят профил“ изберете меню „Домейни – управление„. Срещу избрания домейн натиснете „Настройки„. В случай, че домейнът не е конфигуриран към хостинг акаунт, ще се появи следния прозорец:

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт
Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Необходимо е да изберете от падащите менюта към кой хостинг акаунт да бъде конфигуриран домейна, както и по какъв начин – като Addon домейн или като Паркиран домейн. След това натиснете бутон „Конфигуриране„.

Ще се появи съобщение, че домейнът е конфигуриран по избрания начин.

Възможността да добавите допълнителни сайтове (Add-on домейни) във вашия акаунт се поддържа при планове СуперПро и СуперХостинг.

Ако желаете да добавите допълнителен домейн към хостинг акаунт, който е на план СуперСтарт в своя клиентски профил ще откриете актуални предложения за преминаване към план, който поддържа добавяне на допълнителни сайтове и домейни в акаунта.

Обновена: 23.07.2013

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още