https://help.superhosting.bg/easy-and-quick-configure-domain.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Контролен панел cPanel
добавяне на домейн, конфигуриране на домейн, add domain, configure domain

От клиентския профил може лесно и бързо да се конфигурира домейн към хостинг акаунт. Предлага се възможност да се добави домейн като Addon домейн или като Паркиран домейн. При конфигурирането на домейна ще бъдат променени автоматично и DNS записите с актуалните за избрания хостинг акаунт.

След като влезете в "Моят профил" изберете меню "Домейни - управление". Срещу избрания домейн натиснете "Настройки". В случай, че домейнът не е конфигуриран към хостинг акаунт, ще се появи следния прозорец:

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Необходимо е да изберете от падащите менюта към кой хостинг акаунт да бъде конфигуриран домейна, както и по какъв начин - като Addon домейн или като Паркиран домейн. След това натиснете бутон "Конфигуриране".

Ще се появи съобщение, че домейнът е конфигуриран по избрания начин.

Възможността да добавите допълнителни сайтове (Add-on домейни) във вашия акаунт се поддържа при планове СуперПро и СуперХостинг.

Ако желаете да добавите допълнителен домейн към хостинг акаунт, който е на план СуперСтарт в своя клиентски профил ще откриете актуални предложения за преминаване към план, който поддържа добавяне на допълнителни сайтове и домейни в акаунта.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Проверка, статус и особености на кеширането в SuperCache
  В случай че извършвате прецизна настройка на SuperCache, при тестване на опциите му от голяма помощ ще са специалните HTTP статус хедъри, които ще получавате. Системата на SuperCache е настроена... »
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg