https://help.superhosting.bg/easy-and-quick-configure-domain.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Управление на домейн
добавяне на домейн, конфигуриране на домейн, add domain, configure domain

От клиентския профил може лесно и бързо да се конфигурира домейн към хостинг акаунт. Предлага се възможност да се добави домейн като Addon домейн или като Паркиран домейн. При конфигурирането на домейна ще бъдат променени автоматично и DNS записите с актуалните за избрания хостинг акаунт.

След като влезете в "Моят профил" изберете меню "Домейни - управление". Срещу избрания домейн натиснете "Настройки". В случай, че домейнът не е конфигуриран към хостинг акаунт, ще се появи следния прозорец:

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Лесно и бързо добавяне на домейн към хостинг акаунт

Необходимо е да изберете от падащите менюта към кой хостинг акаунт да бъде конфигуриран домейна, както и по какъв начин - като Addon домейн или като Паркиран домейн. След това натиснете бутон "Конфигуриране".

Ще се появи съобщение, че домейнът е конфигуриран по избрания начин.

Възможността да добавите допълнителни сайтове (Add-on домейни) във вашия акаунт се поддържа при планове СуперПро и СуперХостинг.

Ако желаете да добавите допълнителен домейн към хостинг акаунт, който е на план СуперСтарт в своя клиентски профил ще откриете актуални предложения за преминаване към план, който поддържа добавяне на допълнителни сайтове и домейни в акаунта.

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg