https://help.superhosting.bg/edit-cloud-account.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Промяна на информация в Cloud акаунт

Cloud акаунт
промяна на данни за cloud профил, cloud profil, change cloud profil, данни за cloud потребител

В панела за управление на Cloud услугите можете да промените информацията за потребителя. Необходимо е да влезете с вашето потребителско име и парола, след което кликнете върху името на потребителя, горе вляво на страницата:

Редактиране на Cloud акаунт

След това изберете бутона за "Редактиране на данни":

Редактиране на клиентски данни

Ще видите следния прозорец:

Редактиране на клиентски данни

Можете да промените имената за контакт, имейл адреса, часовата зона, както и езиковата версия на Cloud акаунта. След направените промени, натиснете бутона "Запазване". Ще видите съобщение, че информацията е обновена.

500px270px
SuperHosting.BG
  Cloud акаунт
 • Заплащане на cloud услуги
  Едно от предимствата на Cloud услугите е, че заплащате само толкова ресурси, колкото реално ползвате. Цената на услугата се изчислява почасово, на база текущо  зададените параметри на платформата. Тъй като... »
 • Ценови план
  Подробна информация за цените на ресурсите на Cloud услугите можете да видите в меню "Ценови план". След като влезете във вашия Cloud акаунт, изберете линка "Cloud акаунт" в горния десен... »
 • Преглед на Cloud акаунт
  В настройките на акаунта на Cloud услугите може да се прегледа и променя информацията за потребителя, данни за контакт, паролата за достъп, както и други настройки. За да видите информация... »
 • Вход в "Cloud акаунт"
  В имейла, който ви е изпратен след създаването на Cloud акаунта, има пълно описание на начините, по които можете да осъществявате достъп. Основният начин е да посетите адреса: http://cloud.superhosting.bg Ще се зареди... »
 • Как да променя паролата за достъп до Cloud акаунта?
  След като бъде активиран Cloud акаунт, на посочения от вас имейл ще бъдат изпратени данни за достъп и управление на акаунта. Ако желаете да промените паролата за Cloud акаунтa, можете... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg