https://help.superhosting.bg/google-adwords-promo-code.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Google Adwords - въвеждане на промоционален код

Google AdWords
google adwords, промоционален код, промоционален кредит, ваучер, реклама,

Превърнете своите 30 лв. в 120 лв!

След като профилът в "Google AdWords™" е създаден и е избран предпочитан вариант за плащане, влезте в него и кликнете на раздел "Таксуване -> Предпочитания за плащане". Ще се зареди страницата "История на транзакциите".
За да се възползвате от промоционалния кредит, изберете бутона "Други действия -> Прилагане на промоционален код" и въведете кода.


Промоционалният кредит може да се активира за новосъздадени профили в Google AdWords™. Кодът може да се въведе най-късно до 14-ия ден, считано от датата на която е създаден профила в системата на Google AdWords™.

След като кодът бъде приет от системата започва отброяване, като за период от един месец трябва в Adwords профила да се натрупат рекламни разходи на стойност 30 лв.

Промоционалният кредит ще бъде добавен по сметката до 5 дни, считано от момента, в който профила е натрупал рекламни разходи на стойност 30 или повече лева. Ако в срок от един месец, считано от въвеждане на кода рекламните разходи не достигнат 30 лв., то промоционалната оферта няма да бъде валидна за този профил, т.е. кредитът няма да бъде добавен.

500px270px
SuperHosting.BG
  Google AdWords
 • Интернет рекламата - ново измерение за популяризация на бизнеса
  За постигане на ефективна интернет реклама е необходимо преди това вашият уеб сайт да е завършен, професионално изграден и надеждно поддържан чрез качествена хостинг услуга. Интернет рекламата измина дълъг път... »
 • Google AdWords - по-ефективната реклама (II част)
  В първата част на статията Google AdWords – по-ефективната реклама ви запознахме с платформата и нейните основни предимства. В тази статия ще дадем конкретни насоки за стартиране и развитие на... »
 • Google AdWords - по-ефективната реклама (I част)
  За постигане на ефективна онлайн реклама, освен инструмента AdWords, е необходимо преди това вашият сайт да е завършен, професионално изграден и надеждно поддържан чрез качествена хостинг услуга. С повече от три... »
 • Google AdWords – често задавани въпроси
  1. С кои услуги мога да получа промоционален код за реклама в "Google AdWords"? Промоционален код за реклама в системата на "Google AdWords™" се предоставя за нови хостинг услуги. За да... »
 • Google AdWords - заплащане на рекламна кампания
  За момента за България заплащанията за реклама в Google AdWords се извършват само с кредитна карта. Поддържат се почти всички кредитни карти, както и някои дебитни карти (Visa и MasterCard). За... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg