Google Ads – въвеждане на промоционален код

Превърнете своите 30 лв. в 120 лв!

След като профилът в "Google Ads™" е създаден и е избран предпочитан вариант за плащане, влезте в него и кликнете на раздел "Таксуване -> Предпочитания за плащане". Ще се зареди страницата "История на транзакциите".
За да се възползвате от промоционалния кредит, изберете бутона "Други действия -> Прилагане на промоционален код" и въведете кода.


Промоционалният кредит може да се активира за новосъздадени профили в Google Ads™. Кодът може да се въведе най-късно до 14-ия ден, считано от датата на която е създаден профила в системата на Google Ads™.

След като кодът бъде приет от системата започва отброяване, като за период от един месец трябва в Ads профила да се натрупат рекламни разходи на стойност 30 лв.

Промоционалният кредит ще бъде добавен по сметката до 5 дни, считано от момента, в който профила е натрупал рекламни разходи на стойност 30 или повече лева. Ако в срок от един месец, считано от въвеждане на кода рекламните разходи не достигнат 30 лв., то промоционалната оферта няма да бъде валидна за този профил, т.е. кредитът няма да бъде добавен.

Обновена: 31.10.2012

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още