https://help.superhosting.bg/how-to-upload-site.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да кача сайта си на сървъра? (Plesk)

Качване на уеб сайт за Plesk
site, website, сайт, уеб сайт, качване на сайт, сървър, upload site, server

Вариантите за качване на файлове и директории на сървърите на СуперХостинг.БГ са два: чрез FTP (File Transfer Protocol) клиентска програма или през Контролния панел -> Файлов мениджър на вашия хостинг акаунт.

Ако желаете да качите наведнъж множество файлове и да запазите подредбата им в съответните директории, така както са на вашия локален компютър, е най-добре да ползвате FTP клиентска програма.

Едни от най-разпространените такива програми са: SmartFTP, CuteFTP, FileZilla и други. Първите две FTP клиентски програми са платени, а FileZilla е open source, безплатна FTP програма, която може да се свали и инсталира от всеки без заплащане. Последната версия на FileZilla можете да свалите от ТУК, като има възможност за инсталацията да изберете български език.

Как да настроите и ползвате някои от най-разпространените FTP програми, може да видите от секцията FTP.

Как да кача сайта си на сървъра - през контролния панел Plesk и чрез FTP програма

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

500px270px
SuperHosting.BG
All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg