https://help.superhosting.bg/internet-speed.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Каква е свързаността на сървърите на СуперХостинг.БГ и видимостта им от страната и чужбина?

За компанията и предлаганите услуги
свързаност, скорости, svarzanost, skorost

Сървърите на СуперХостинг.БГ се намират в дейта центъра на "Equinix", специализиран център за колокация от най-висок клас, с пълно дублиране (N+1) и физическа отделеност на всички системи за електрозахранване, климатизация, свързаност и охрана на техническото оборудване.

Интернет свързаността се осигурява от два независими доставчика с динамично рутиране на трафика при необходимост. Доставчиците са Еволинк и Нетера - водещи български телекомуникационни компании, които предоставят и поддържат широка гама от телекомуникационни услуги.

Гарантираните скорости на Интернет достъп са 9 Gbit/sec за България и 3 Gbit/sec за чужбина.

Още информация за хостинг сървърите >>>

500px270px
SuperHosting.BG
  За компанията и предлаганите услуги
 • От кога съществува компанията?
  СуперХостинг.БГ е най-бързо развиващата се и най-голямата хостинг фирма в България. Компанията ни е лидер сред хостинг провайдърите, като предлага услуги с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана... »
 • Надеждни ли са вашите услуги?
  Услугите, които СуперХостинг.БГ предлага, са на високо ниво и са с осигурена бърза и компетентна техническа помощ и поддръжка. Ако имате някакви съмнения относно качеството на нашите услуги, можете да... »
 • Освен хостинг и регистрация на домейни какви други услуги предлагате?
  Наред с услугите уеб хостинг и регистрация на домейни, СуперХостинг.БГ предлага и следните услуги: Управляеми виртуални сървъри (Managed VPS) Онлайн магазин с Shopiko SSL сертификати Виртуални сървъри (VPS) Наети сървъри Популяризация на сайт чрез регистрация в... »
 • Може ли на вашите сървъри да се хостват торент тракери и on-line игри?
  СуперХостинг.БГ НЕ ПРЕДОСТАВЯ хостинг за приложения от тип торент тракери и on-line игри. Повече информация относно приложенията, които могат да се разполагат на сървърите на компанията, можете да видите на адрес: http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-terms-and-agreements.php
 • Правите ли Backup (архив) на информацията на сървърите?
  Всички данни на клиентите се архивират в системни бекъпи, които се запазват на допълнителни Backup сървъри. Архивирането се извършва няколко пъти седмично. Минималният брой на системните бекъпи, които се съхраняват,... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg