https://help.superhosting.bg/invoice.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Издавате ли фактури?

Поръчка на услуги
фактура, invoice

За всички плащания извършени чрез банков превод, кредитна карта, Транскарт, ePay, bPay, EasyPay или PayPal се издават фактури.

За да бъде издадена фактура, е необходимо в поръчката да въведете данните на физическо/юридическо лице, на което желаете да бъде издадена фактурата.

Фактурите които издаваме са електронни* и се изпращат по имейл до няколко часа след като бъде отразено плащането в нашата система. Ако в данните на фирмата е допусната грешка, фактурите минават през допълнителна проверка от счетоводния отдел на СуперХостинг.БГ. В този случай изпращането на фактурата става до един работен ден след получаване на плащането.

*"Съгласно чл. 6, ал. 1 от Закона за счетоводството, чл.114 от ЗДДС и чл.78 от ППЗДДС печатът не е задължителен реквизит на фактурата, а подписите са заменени с идентификационни шифри".

500px270px
SuperHosting.BG
Уведоми ме при
Лора
Гост
Лора

А издавате ли касова бележка за плащане през PayPal?

СуперХостинг.БГ
SH
СуперХостинг.БГ

Здравейте,

По закон не се изисква издаване на касова бележка при плащания с PayPal. Плащания, при които е необходимо издаване на касова бележка, са касовите плащания на място, както и плащания с карти отново на място в дадения търговски обект. Ако имате въпрос, свързан със заплащане на Ваши услуги при нас, пишете ни на sales@superhosting.bg, за Ви съдействаме.

Поздрави,
Димитър

All rights reserved © 2005-2019 , www.superhosting.bg