1. Начало
  2. Shopiko
  3. Покупка на изплащане с Банка ДСК

Покупка на изплащане с Банка ДСК

За да добавите като метод на плащане във Вашия Shopiko магазин „Покупка на изплащане с Банка ДСК“, най-напред е необходимо да сключите договор с банка ДСК и да уточните условията, които ще използвате.

Можете да добавите модула за покупка на лизинг с ДСК към платежните методи във Вашия магазин, инсталирайте допълнението „Покупка на изплащане с Банка ДСК“ от меню Допълнения > таб Всички.

Допълнения в Shopiko
 Инсталиране на приложението

След като допълнението е активирано, е нужно да попълните условията, при които клиентите Ви ще имат възможност да използват лизингово плащане от ДСК.

• Лихвен процент – посочвате лихвения процент, договорен с банката.

• Минимална стойност на поръчката.

• Максимална стойност на поръчката.

• Брой на вноските по подразбиране – броя месеци, които ще се виждат най-напред, като клиентът ще има възможност да избере и друг период от падащото меню.

• Дали да се създава автоматично заявката при кредит – необходимо е да поставите отметка, ако искате да се изпраща автоматично. Ако оставите полето не маркирано, ще е необходимо да изпратите ръчно заявката.

• Показване на продуктовото описание в прозореца за покупка на вноски – при маркиране на тази възможност, след клик на бутон „Купи на изплащане с Банка ДСК“ ще се отвори прозорец с подробности за лизинговите вноски, в които ще има и описание на продукта.

Активно допълнение

Запазвате направените настройки и след това преминавате към меню Настройки > таб Плащане и активирате метода на плащане, като кликнете върху него и след това активирате отметката „Активиране на разплащателното средство“. Запазете настройките.

Плащане на вноски с Банка ДСК
Активиране на разплащателното средство

След финализиране на настройките, методът за „Покупка на изплащане с Банка ДСК“ ще бъде възможен за избор и преглед в страницата на самия продукт:

Бутон за покупка на изплащане с банка ДСК
Метод на изплащане

Както и при приключване на поръчката.

Начин на плащане

Вижте също: Поддържани методи на плащане в онлайн магазина

Ако срещнете затруднение на някоя от стъпките, свържете се с нас по чат, имейл или телефон, за да Ви съдействаме.

Обновена: 04.04.2023

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още