https://help.superhosting.bg/logaholic.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Logaholic

Контролен панел cPanel
logaholic, статистика, stats, visitor stats, статистика на посещенията

Logaholic е приложение за статистика, което дава възможност да се проследи информация за посещенията към сайта за различни периоди от време. Статистиката дава възможност за подробен анализ на посещенията, като се генерират множество графики. Те значително улесняват анализа, без да е необходимо да проследявате дълги и сложни логове.

За да ползвате Logaholic е необходимо системата да бъде инсталирана в хостинг акаунта.

Logaholic – инсталация през Softaculous

Logaholic статистика

Logaholic статистика

Налична е статистика за:

- Посещенията за ден, по месеци, по седмици, по часове

- Посетителите на сайта

- Колко време посетителите са прекарали на сайта

- Най-често достъпваното съдържание

- От къде посетителите са достигнали до сайта и др.

Предоставя се и функционалност да се настрои каква информация да се зарежда на таблото (Dashboard). Това е изключително удобно, тъй като можете на едно място и с един поглед да видите важните за вас данни.

Logaholic статистика

Logaholic статистика

Logaholic предлага възможност за сваляне на статистика в CSV формат, изпращане на информацията по имейл, принтиране на страницата и много други.

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
 • Промяна на PHP версията за определена директория
  През PHP Manager в cPanel можете да променяте PHP версията за целия акаунт или за отделна директория. По-долу е описан начинът за ползване на различна PHP версия, за конкретна директория (сайт)... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg