1. Начало
  2. Shopiko
  3. Продукти на начална страница в Shopiko

Продукти на начална страница в Shopiko

Всеки от дизайн шаблоните в Shopiko предлага визуализиране на продукти на началната страница на магазина. По този начин бихте могли да акцентирате върху конкретни артикули или да оставите на позициите да се ротират на случаен принцип продукти от целия каталог.

При различните дизайн шаблони броят на артикулите, които се виждат на начална страница, е различен и съобразен с цялостната визия на магазина.

Вижте също: Разширено управление на продукти в Shopiko

За да посочите конкретни продукти, които желаете да се показват на начална страница, влезте в меню Каталог > Продукти на начална страница. От падащото меню към „Брой продукти на начална страница:“ можете да изберете броя на артикулите, които ще се показват. При различните дизайни опциите за избор на брой продукти е различен.

Продукти на начална страница

По-долу, под формата на мрежа (grid) се показват отделните позиции, на които можете да поставяте продуктите. Посочвайки дадено поле, се показва знака „+“, от който можете да добавите артикул за него.

Добавяне на артикул

Въвеждането на артикул става чрез изписване на каталожен номер или име на продукта в полето за търсене. Като започнете изписването, се показват подсказки, от които можете да изберете.

Въвеждане име на продукта

Ако оставите дадена позиция без конкретно зададен продукт, то на нейно място ще се ротират на произволен принцип продукти от магазина. За зададените позиции ще се показва само посоченият от вас артикул.

Ако желаете да промените зададеният от Вас артикул с друг, преместете курсора на мишката върху него и вместо знак „+“ ще видите знак за промяна.

Промяна на предварително зададения артикул

Чрез придърпване имате възможност за променяте подредбата на посочените артикули на отделните позиции.

Размяна на позициите на добавените продукти

Промените се запазват автоматично след направена корекция.

Ако имате нужда от съдействие, свържете се с нас по чат, имейл или телефон.

Обновена: 28.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още