https://help.superhosting.bg/ms-outlook-2010-2013-setup-email.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

MS Outlook 2010 / 2013 - Имейл настройки

Настройки на e-mail клиент
настройка на outlook 2010, настройка на outlook 2013, добавяне на имейл в outlook 2010, добавяне на имейл в outlook 2013

Ако още нямате имейл акаунт, можете да го създадете през контролния панел за управление на вашия хостинг акаунт.

За да проверите вашата поща чрез MS Outlook 2010 / 2013, е необходимо да стартирате програмата. От главното меню изберете File след това Info и кликнете на бутона Add Account:

Настройка на имейл акаунт в Outlook 2010 / 2013

 

В отворилия се прозорец маркирайте опцията "Manually configure server settings or additional server types" (или "Manual setup or additional server types" за Outlook 2013) и кликнете на Next:

Настройки на имейл акаунт в Outlook 2010 / 2013

 

На следващата стъпка маркирайте Internet E-mail (или POP or IMAP за Outlook 2013) и продължете с Next:

Настройки на имейл акаунт в Outlook 2010 / 2013

В отворилия се прозорец попълнете следната информация:

Настройка на имейл акаунт в Outlook 2010 / 2013

В секция User Information попълнете вашето име (1) и имейл адрес (2). В Server Information изберете протокола (3), чрез който желаете да получавате пощата си - POP3 или IMAP4.

Информация относно каква е разликата между протоколите и кой протокол да изберете, можете да прочетете в статията: POP3 vs IMAP4.

В полетата "Incoming mail server" (4) и "Outgoing mail server (SMTP)" (5) въведете името на вашия домейн.

За "Logon Information", е необходимо да се въведе вашия пълен имейл адрес (6) и парола (7).

След като въведете информацията натиснете бутона "More Settings..." вдясно на прозореца:

Настройка на имейл акаунт в Outlook 2010 / 2013

Кликнете на таб "Outgoing Server" и изберете "My outgoing server (SMTP) requires authentication" и "Use same settings as my incoming mail server".

Настройка на имейл акаунт в Outlook 2010 / 2013

Завършете настройката на имейл акаунта като кликнете на бутон ОК, след това Next и Finish. С това вашият имейл акаунт е конфигуриран в MS Outlook и вече можете да изпращате и получавате имейл кореспонденция.

В случай, че след като настроите имейл акаунта получавате имейли, но не можете да изпращате, погледнете следната статия: Мога да получавам имейли, но не мога да изпращам. Защо?.

500px270px
SuperHosting.BG
  Настройки на e-mail клиент
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
 • Какво е autodiscover, autoconfig?
  Autodiscover (MS Outlook) и AutoConfig (Thunderbird) е функционалност в имейл клиента за автоматично намиране и задаване на параметрите за връзка с входящия/изходящия мейл сървър. С тази функционалност потребителите могат много лесно... »
 • Mozilla Thunderbird - Абониране (subscribe) за IMAP папки
  След като сте създали имейл акаунт в Mozilla Thunderbird и сте избрали да се използва протокол IMAP, можете да изберете и кои папки ще се виждат и синхронизират за този... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg