https://help.superhosting.bg/ms-outlook-2010-subscribe-imap-folders.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

MS Outlook 2010 - Абониране (subscribe) за IMAP папки

Настройки на e-mail клиент
outlook 2010 imap, outlook 2010 subscribe to folder, outlook 2010 imap folders, outlook 2010 subscribe to imap folder, outlook 2010 subscribe

След като сте създали имейл акаунт в MS Outlook 2010 и сте избрали да се използва протокол IMAP, можете да изберете и кои папки ще се виждат и синхронизират за този имейл акаунт.

В случай че папките на имейл акаунта изчезнат от мейл клиента, можете да ползвате тази настройка за абониране (subscribe) за IMAP папки, за да се покажат отново.

Понякога причината да не се показват определени папки в имейл клиента е, че тези папки са създадени през друг имейл клиент или уеб мейл клиент.

Outlook 2010 IMAP folders За да се абонирате за определена IMAP папка в MS Outlook 2010 кликнете с десен бутон върху името на имейл акаунта и изберете IMAP Folders...

В отворилия се прозорец кликнете на бутона Query, за да се зареди списък с актуалните папки на имейл акаунта.

Outlook 2010 IMAP folders
Outlook 2010 IMAP folders

След като се зареди списъка с IMAP папки маркирайте желаната папка и след това кликнете на бутона Subscribe.

Можете да маркирате и повече от една папка едновременно, като натиснете и задържите клавиш Ctrl от клавиатурата и кликнете с мишката върху една папка и след това върху друга.

След като се абонирате за IMAP папки, за да се появят в списъка с папки на имейл акаунта, може да е необходимо да кликнете отново с десен бутон върху името на имейл акаунта и да изберете Update Folder List.

Outlook 2010 IMAP folders

500px270px
SuperHosting.BG
  Настройки на e-mail клиент
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
 • Какво е autodiscover, autoconfig?
  Autodiscover (MS Outlook) и AutoConfig (Thunderbird) е функционалност в имейл клиента за автоматично намиране и задаване на параметрите за връзка с входящия/изходящия мейл сървър. С тази функционалност потребителите могат много лесно... »
 • Mozilla Thunderbird - Абониране (subscribe) за IMAP папки
  След като сте създали имейл акаунт в Mozilla Thunderbird и сте избрали да се използва протокол IMAP, можете да изберете и кои папки ще се виждат и синхронизират за този... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg