https://help.superhosting.bg/outlook-save-mails-on-server.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

MS Outlook 2003 - Как да запазим писмата на сървъра, ползвайки POP3?

Имейл (e-mail)
mail, POP3, server, мейл сървър, съобщение, message leave

Стандартно чрез POP3 протокола писмата се изтеглят чрез e-mail клиент от сървъра на локалния компютър на потребителя. По подразбиране всички изтеглени писма се изтриват от сървъра. MS OUTLOOK предлага възможност да запазите вашите e-mail съобщения и на сървъра, ползвайки протокола POP3 .

Ето и какви са необходимите настройки:

 1. От менюто TOOLS, изберете опцията "E-mail Accounts".
 2. От показалата се форма изберете "View or change existing e-mail accounts".
 3. От списъка с вашите имейл акаунти изберете пощенската кутия за която искате да приложите промените и натиснете бутона "Change".
 4. От показалата се форма изберете бутона "More Settings". Изберете "Advanced".
 5. Поставете отметка в полето "Leave a copy of messages on the server".
 6. Запаметете настройките.

Забележка: Описаната по-горе функционалност е валидна само за протокола POP3. При IMAP протокола писмата не се изтеглят от e-mail клиента, а се преглеждат директно на сървъра.

500px270px
SuperHosting.BG
  Имейл (e-mail)
 • Настройка на имейл акаунт в Android 4.0+ (Gmail имейл клиент)
  По подразбиране имейл клиентът Gmail е наличен на повечето Android устройства. В случай че не откривате този клиент на вашето устройство, можете да го потърсите в Google Play магазина или... »
 • MS Outlook 2016 - Имейл настройки
  Проверка на настройките на добавен имейл акаунт За да отворите настройките, на вече добавен имейл акаунт в Outlook 2016, кликнете на File, след това на Account Settings и от падащото меню... »
 • Имейл адрес по подразбиране в cPanel
  През меню (Имейл) Имейл адрес по подразбиране в cPanel, можете да определите какво ще се случва с писмата, които са изпратени към невалидни имейл адреси на даден домейн. От тук можете... »
 • Интелигентна спам защита
  Към всички хостинг планове и Managed VPS сървърите, предлагани от СуперХостинг.БГ, е включена стандартна защита от спам имейл съобщения. Към планове СуперПро и СуперХостинг, както и всички Managed VPS услуги, се... »
 • iPhone (iOS 4/5/6) - Имейл настройки
  За да настроите пощата си на мобилен телефон iPhone 4, 4S, 5, следвайте описаните стъпки. В случай че сте обновили iOS версията на вашия iPhone, погледнете следната статия: iPhone (iOS... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg