https://help.superhosting.bg/overview-load-balancer.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Преглед на информация за Load Balancer

Load Balancers
Load Balancer, преглед на ресурси на Load Balancer

През интерфейса за управление на Cloud услугите предоставяни от СуперХостинг.БГ можете да видите информацията за вашите Load Balancer-и. Влезте с вашето потребителско име и парола в своя Cloud акаунт, след което изберете от менюто вляво "Load Balancers".

Натиснете върху името на Load Balancer-a. Ще се зареди следната информация:

Информация за Load Balancer

Можете да видите текущите параметри, с които е създаден Load Balancer-a. В секцията "Действия" можете да го управлявате, включително да го рестартирате и да променяте параметри.

Най-долу на страницата е наличен лог за извършените операции по Load Balancer-a.

500px270px
SuperHosting.BG
  Load Balancers
 • Редактиране на Load Balancer
  Можете бързо и лесно да променяте параметрите на създадените Load Balancer-и. След като влезете в своя акаунт за управление на Cloud услугите от меню "Load Balancers" изберете повече детайли за съответната... »
 • Изтриване на Load Balancer
  Можете да изтриете Load Balancer от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Load Balancers". Натиснете на името на... »
 • Рестартиране на Load Balancer
  Можете да рестартирате Load Balancer от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Load Balancers. Ще се зареди списък... »
 • Как да създам Load Balancer?
  Можете да създадете Load Balancer от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Load Balancers". Ще видите информация за създадените... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg