https://help.superhosting.bg/overview-virtual-machine.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Преглед на информация за виртуална машина

Виртуални машини (VM)
преглед на виртуална машина, pregled na VM, ресурси на виртуален сървър

През интерфейса за управление на Cloud услугите предоставяни от СуперХостинг.БГ можете да видите информацията за вашите виртуални сървъри. Влезте с вашето потребителско име и парола в своя Cloud акаунт, след което изберете от менюто вляво "Виртуални машини(VM)".

Натиснете върху името на виртуалната машина. Ще се зареди следната информация:

Информация за виртуална машина

Можете да видите текущите параметри, с които е създадена виртуална машина. В секцията "Действия" можете да управлявате виртуалната машина, включително да я рестартирате и да променяте параметри.

Най-долу на страницата е наличен лог за извършените операции по виртуалната машина.

Лог на активността

500px270px
SuperHosting.BG
  Виртуални машини (VM)
 • Как да вляза (login) във виртуалния Windows сървър?
  Отдалечен достъп до Windows сървър може стандартно да се извърши през специалното приложение Remote Desktop. Ако вашата операционна система е MS Windows (Vista, 7, 8.1) можете да се свържете с отдалечен... »
 • Shellshock - Как да обновя версията на bash shell?
  Shellshock е наскоро обявена уязвимост в Bash Shell. Уязвимостта дава възможност на неоторизирани лица да изпълнят код, като прескочат зададените настройки на средата, до която имат достъп и ползват. Веднага след... »
 • Как да преинсталирам виртуална машина?
  Можете да преинсталирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Изтриване на виртуална машина
  Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Как да изключа виртуална машина?
  Можете да изключите виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg