https://help.superhosting.bg/php5-windows-hosting.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да ползвам PHP5? (Plesk)

Контролен панел Plesk
asp.net, asp php, plesk php, asp-net-vps

PHP се поддържа неофициално при всички ASP.NET хостинг планове. ASP.NET платформата е подходяща за .NET приложения - ASP.NET, MSSQL и др. Приложения, работещи на PHP и MySQL, е най-добре да бъдат разположени на Linux платформа, която е оптимизирана за работата им.

Версиите на PHP при ASP.NET хостинг са PHP 4.4.7 и PHP 5.2.6. Изборът на версия на PHP става от контролния панел Plesk по следния начин:

1. От началната страница на контролния панел кликнете върху домейн името

2. Изберете PHP Settings.
PHP Settings в Plesk
3. Маркирайте желаната версия на PHP и запазете с OK.

По този начин за избрания от вас домейн ще се използва посочената версия на PHP.

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате Remote Desktop, пълната функционалност на Windows платформата и максимална гъвкавост при ползване на приложенията.

Вижте VPS плановете

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел Plesk
 • Промяна (reset) на парола за хостинг акаунт
  При активиране на хостинг акаунт, на имейл адреса зададен в поръчката, се изпраща имейл с пълни данни за управление на хостинг услугите. В случай че сте променили паролата за хостинг акаунт... »
 • Как да създам и ползвам MySQL/MSSQL база данни в моя хостинг акаунт?
  За да ползвате MySQL и/или MSSQL бази данни във вашия хостинг акаунт, е необходимо: Да създадете база данни Да създадете потребител за базата данни Да зададете коректните данни, за връзка... »
 • Как да проверя пощата си чрез уеб мейл (Plesk) ?
  В случай че ползвате хостинг услуга с контролен панел cPanel, моля погледнете следната статия Как да проверя пощата си чрез уеб мейл? За да проверите пощата си чрез Webmail, без да... »
 • Контролен панел Plesk
  Контролният панел Plesk е уеб базирано приложение, чрез което потребителят лесно управлява различните параметри на своя хостинг акаунт. Чрез него се създават пощенски кутии, бази данни, поддомейни (поддомейни), upload/качване на файлове,... »
 • Добавяне / редактиране / премахване на домейн през контролния панел Plesk
  През контролния панел Plesk можете да добавяте, пренасочвате и редактирате вашите домейни. Можете да добавяте Аddon домейн или пренасочване, като просто създадете/добавите домейн в Plesk панела и изберете желаната опция за... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg