https://help.superhosting.bg/preinstall-vm.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да преинсталирам виртуална машина?

Виртуални машини (VM)
преинсталация на виртуална машина, създаване наново на виртуална машина, preinstall VM

Можете да преинсталирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името на виртуалната машина, за да видите повече детайли.  За да изключите виртуална машина изберете линка "Преинсталиране на VM".

Преинсталиране на виртуална машина

Ще се появи следния прозорец:

Преинсталиране на виртуална машина

info-iconВажно: Цялата информация в текущата виртуална машина ще бъде изтрита!

Необходимо е да изберете темплейт с операционна система, който да бъде инсталиран. В случай, че не сте сигурни каква операционна система да изберете, най-добре е да ползвате препоръчаната от СуперХостинг.БГ. Натиснете бутона "Преинсталиране на VM".

В полето най-долу ще видите статуса на зададената задача. Когато статусът на задачата е "Завършено", виртуалната машина е преинсталирана успешно.

500px270px
SuperHosting.BG
  Виртуални машини (VM)
 • Как да вляза (login) във виртуалния Windows сървър?
  Отдалечен достъп до Windows сървър може стандартно да се извърши през специалното приложение Remote Desktop. Ако вашата операционна система е MS Windows (Vista, 7, 8.1) можете да се свържете с отдалечен... »
 • Shellshock - Как да обновя версията на bash shell?
  Shellshock е наскоро обявена уязвимост в Bash Shell. Уязвимостта дава възможност на неоторизирани лица да изпълнят код, като прескочат зададените настройки на средата, до която имат достъп и ползват. Веднага след... »
 • Изтриване на виртуална машина
  Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Как да изключа виртуална машина?
  Можете да изключите виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Темплейти
  Темплейтът е преконфигурирана операционна система, която можете да инсталирате на виртуална машина. СуперХостинг.БГ предлага списък с темплейти, които могат да бъдат инсталирани на виртуалните машини. В Cloud акаунта можете да... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg