https://help.superhosting.bg/public-html-vs-www.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Каква е разликата между директориите public_html и www?

Контролен панел cPanel
основна директория, public_html, www, symlink

Няма разлика между директориите public_html и www. Това на практика е една и съща директория.

public_html е директорията за основния домейн за хостинг акаунта. В нея е необходимо да се разположат файловете за сайта за основния домейн.

www е symlink към папка public_html.

При разполагане на файлове в public_html, те са разположени само веднъж. Във файловия мениджър или чрез FTP можете да видите каченото съдържание, като изберете директория public_html или www.

Основни директории в хостинг акаунт със cPanel

500px270px
SuperHosting.BG
  Контролен панел cPanel
 • Опции за напреднали в SuperCache Manager
  Освен основните настройки за кеширане, в SuperCache Manager са налични допълнителни опции - за напреднали. Чрез тези опции можете да направите фина настройка на системата за кеширане. От тук можете... »
 • SuperCache Manager by SuperHosting
  SuperCache Manager е един от наличните супер-инструменти в cPanel, чрез който можете да ускорите неимоверно зареждането на вашите уеб сайтове. SuperCache е уеб ускорител (Web Accelerator), който кешира целия изходен код... »
 • Супер-Инструментите в cPanel
  В контролния панел cPanel се предлагат специалните супер инструменти, разработени от СуперХостинг.БГ, с които ще управлявате по-бързо и лесно съдържанието и уеб сайтовете, разположени в хостинг акаунта. SUPERHOSTING TOOLS В раздел SuperHosting... »
 • Мениджър на потребители в cPanel
  През мениджъра за потребители в cPanel можете да създавате нови потребители, да редактирате съществуващи, да променяте пароли и да задавате права за достъп до FTP и имейл и други. Списък с... »
 • Промяна на PHP версията за определена директория
  През PHP Manager в cPanel можете да променяте PHP версията за целия акаунт или за отделна директория. По-долу е описан начинът за ползване на различна PHP версия, за конкретна директория (сайт)... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg