https://help.superhosting.bg/reset-root-password.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Ресет на парола за root потребител на виртуална машина

Виртуални машини (VM)
root парола, ресет на root парола, promiana na root password

При инсталацията на виртуална машина, можете да зададете паролата за root потребителя. Тази парола ще ви е необходима за достъп и управление на сървъра. Паролата можете да видите от акаунта за управление на Cloud услугите от меню "Виртуални машини (VM)" след като изберете съответната машина.

Парола за достъп до виртуална машина

В случай, че сте променили паролата за достъп и/или искате да ресетнете паролата, можете да направите това бързо и лесно. Необходимо е да кликнете на бутона Детайли и след това да изберете линка "Ресет на паролата".

Промяна на паролата за виртуалната машина

Ще се появи допълнителен прозорец за потвърждение на промяната.

Имайте предвид, че ресетът на паролата, ще спре виртуална машина и след промяната ще я стартира отново. Когато в логът за действията най-долу задачите са приключени, паролата за root потребителя е ресетната. Новата парола можете да видите в полето "Вход" след като кликнете на "Password". При достъп до виртуалната машина е необходимо да ползвате новата парола.

500px270px
SuperHosting.BG
  Виртуални машини (VM)
 • Как да вляза (login) във виртуалния Windows сървър?
  Отдалечен достъп до Windows сървър може стандартно да се извърши през специалното приложение Remote Desktop. Ако вашата операционна система е MS Windows (Vista, 7, 8.1) можете да се свържете с отдалечен... »
 • Shellshock - Как да обновя версията на bash shell?
  Shellshock е наскоро обявена уязвимост в Bash Shell. Уязвимостта дава възможност на неоторизирани лица да изпълнят код, като прескочат зададените настройки на средата, до която имат достъп и ползват. Веднага след... »
 • Как да преинсталирам виртуална машина?
  Можете да преинсталирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Изтриване на виртуална машина
  Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Как да изключа виртуална машина?
  Можете да изключите виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg