https://help.superhosting.bg/restart-load-balancer.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Рестартиране на Load Balancer

Load Balancers
рестарт на Load Balancer, restart Load Balancer

Можете да рестартирате Load Balancer от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Load Balancers. Ще се зареди списък с вашите Load Balancer-и. Натиснете на името на Load Balancer, за да видите повече детайли. За да рестартирате Load Balancer кликнете на бутона Детайли и изберете линка "Рестартиране на Load Balancer".

Рестартиране на Load Balancer

Ще се появи прозорец за допълнително потвърждение. Натиснете бутона "ОК".

В полето най-долу ще видите статуса на зададената задача. Когато статусът на задачата е "Завършено", Load Balancer-ът е рестартиран успешно.

500px270px
SuperHosting.BG
  Load Balancers
 • Редактиране на Load Balancer
  Можете бързо и лесно да променяте параметрите на създадените Load Balancer-и. След като влезете в своя акаунт за управление на Cloud услугите от меню "Load Balancers" изберете повече детайли за съответната... »
 • Изтриване на Load Balancer
  Можете да изтриете Load Balancer от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Load Balancers". Натиснете на името на... »
 • Преглед на информация за Load Balancer
  През интерфейса за управление на Cloud услугите предоставяни от СуперХостинг.БГ можете да видите информацията за вашите Load Balancer-и. Влезте с вашето потребителско име и парола в своя Cloud акаунт, след... »
 • Как да създам Load Balancer?
  Можете да създадете Load Balancer от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Load Balancers". Ще видите информация за създадените... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg