https://help.superhosting.bg/restart-virtual-machine.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Рестартиране на виртуална машина

Виртуални машини (VM)
рестартиране на виртуална машина, рестарт на сървър, restart na VM

Можете да рестартирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Ще се зареди списък с вашите сървъри. Натиснете на името на виртуалната машина, за да видите повече детайли. За да рестартирате виртуална машина изберете линка "Рестартиране на VM".

Рестартиране на виртуална машина

Ще се появи прозорец за допълнително потвърждение. Натиснете бутона "ОК".
Потвърждение за рестартиране на VM

В полето най-долу ще видите статуса на зададената задача. Когато статусът на задачата е "Завършено", виртуалната машина е рестартирана успешно.

500px270px
SuperHosting.BG
  Виртуални машини (VM)
 • Как да вляза (login) във виртуалния Windows сървър?
  Отдалечен достъп до Windows сървър може стандартно да се извърши през специалното приложение Remote Desktop. Ако вашата операционна система е MS Windows (Vista, 7, 8.1) можете да се свържете с отдалечен... »
 • Shellshock - Как да обновя версията на bash shell?
  Shellshock е наскоро обявена уязвимост в Bash Shell. Уязвимостта дава възможност на неоторизирани лица да изпълнят код, като прескочат зададените настройки на средата, до която имат достъп и ползват. Веднага след... »
 • Как да преинсталирам виртуална машина?
  Можете да преинсталирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Изтриване на виртуална машина
  Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Как да изключа виртуална машина?
  Можете да изключите виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg