https://help.superhosting.bg/shopiko-add-postpay-payment-method.html
  • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Модул "Плати После" (отложено плащане)

Shopiko
shopiko отложено плащане

Shopiko модул Плати После

"Плати После" е иновативен метод за отложено плащане, с който клиентите плащат поръчките си до 15 дни след доставка, при това с 0 лева оскъпяване. Търговците, от своя страна, получават цялата сума на поръчката по банков път, гарантирано от Плати После (независимо дали клиентът плати в срок или не).

За да активирате модула, влезте в администрацията на онлайн магазина, в Допълнения, кликнете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

След активиране на допълнението в раздел Настройки -> Плащане ще видите опция "Плащане с Плати После". За да могат вашите клиенти да използват опцията за отложено плащане, натиснете бутона Активирай и след това отбележете "Активиране на Плати После като разплащателно средство:".

info-iconВажно: За да можете да ползвате услугата Плати После, ще е необходимо да се регистрирате като търговец в сайта на "Плати После" - www.platiposle.bg

Следващата важна стъпка е да влезете в профила си в platiposle.bg. Изберете раздел Магазини от падащото меню. Ще видите специалния идентификационен ключ (token), който е нужно да копирате. След това в администрацията на онлайн магазина Настройки -> Плащане, в настройките на Плащане с Плати После, в полето *Token поставете копирания ключ.

За допълнителна сигурност можете да изискате допълнителен секретен ключ през акаунта ви в platiposle.bg раздел Сигурност -> Допълнителна сигурност. На посочения в регистрацията имейл адрес ще получите ключ, който трябва да поставите в онлайн магазина в Настройки -> Плащане, настройки на Плащане с Плати После в поле Ключ за допълнителна сигурност:.

info-iconБележка: Вашите клиенти ще могат да използват метода за разплащане "Плати После" при поръчка на стойност от 50 до 1500 лв (параметри, посочени в услугата "Плати После").

Всеки търговец може по всяко време да се откаже от използването на платежен метод "Плати После", като деактивира услугата от своя онлайн магазин.

500px270px
SuperHosting.BG

Коментари

Все още няма коментари

Уведоми ме при
avatar
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg