https://help.superhosting.bg/shopiko-add-postpay-payment-method.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Модул "Плати После" (отложено плащане)

Shopiko
shopiko отложено плащане

Shopiko модул Плати После

"Плати После" е иновативен метод за отложено плащане, с който клиентите плащат поръчките си до 15 дни след доставка, при това с 0 лева оскъпяване. Търговците, от своя страна, получават цялата сума на поръчката по банков път, гарантирано от Плати После (независимо дали клиентът плати в срок или не).

За да активирате модула, влезте в администрацията на онлайн магазина, в Допълнения, кликнете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението.

След активиране на допълнението в раздел Настройки -> Плащане ще видите опция "Плащане с Плати После". За да могат вашите клиенти да използват опцията за отложено плащане, натиснете бутона Активирай и след това отбележете "Активиране на Плати После като разплащателно средство:".

info-iconВажно: За да можете да ползвате услугата Плати После, ще е необходимо да се регистрирате като търговец в сайта на "Плати После" - www.platiposle.bg

Следващата важна стъпка е да влезете в профила си в platiposle.bg. Изберете раздел Магазини от падащото меню. Ще видите специалния идентификационен ключ (token), който е нужно да копирате. След това в администрацията на онлайн магазина Настройки -> Плащане, в настройките на Плащане с Плати После, в полето *Token поставете копирания ключ.

За допълнителна сигурност можете да изискате допълнителен секретен ключ през акаунта ви в platiposle.bg раздел Сигурност -> Допълнителна сигурност. На посочения в регистрацията имейл адрес ще получите ключ, който трябва да поставите в онлайн магазина в Настройки -> Плащане, настройки на Плащане с Плати После в поле Ключ за допълнителна сигурност:.

info-iconБележка: Вашите клиенти ще могат да използват метода за разплащане "Плати После" при поръчка на стойност от 50 до 1500 лв (параметри, посочени в услугата "Плати После").

Всеки търговец може по всяко време да се откаже от използването на платежен метод "Плати После", като деактивира услугата от своя онлайн магазин.

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg