1. Начало
  2. Shopiko
  3. Shopiko – Афилиейт маркетинг с ProfitShare

Shopiko – Афилиейт маркетинг с ProfitShare

ProfitShare афилиейт маркетингАко желаете да се възползвате от предимствата на Афилиейт маркетинга, можете да активирате допълнението "ProfitShare афилиейт маркетинг" във вашия Shopiko магазин.

За активацията е необходимо да натиснете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението. След това ще видите допълнителна информация как да се включите в афилиейт мрежата на ProfitShare. А ето и стъпките:

  1. Създайте свой профил като рекламодател в системата на афилиейт мрежата.
  2. След регистрацията ще получите имейл с детайлна информация за платформата. Представител на ProfitShare ще се свърже с вас и ще поиска данните на фирмата ви, за да бъде изготвен договор.
  3. След предоставянето на необходимите данни, ще получите договор и банкова сметка, на която трябва да преведете парична гаранция.
  4. ProfitShare настройки в онлайн магазинаС подписването на договора и заплащането на паричната гаранция ще получите необходимите Tracking code и Secret key. Тези данни е нужно да попълните в съответните полета на допълнението "ProfitShare афилиейт маркетинг" в административния панел на вашия онлайн магазин.

ProfitShare настройки в онлайн магазинаСледващата стъпка е да добавите и скрипта на "Бисквитка за конверсии". Този скрипт ще откриете в профила ви в ProfitShare - Настройки > Моя акаунт > Tracking. В тази стъпка е необходимо да копирате целия код и отново да го добавите в предоставеното за целта поле.

Остава само още една последна стъпка до успешната интеграция на вашите продукти в афилиейт мрежата на ProfitShare - Генериране на продуктов фийд.

Продуктовият фийд ви е необходим при създаването на някои от типовете кампании, които платформата ProfitShare предлага. За да го генерирате, натиснете бутона "продуктов фийд", изберете категорията, която желаете и натиснете "Генерирай".

Обновена: 18.03.2016

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още