https://help.superhosting.bg/shopiko-affiliate-marketing-with-profitshare.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Shopiko - Афилиейт маркетинг с ProfitShare

Shopiko
афилиейт маркетинг, shopiko, онлайн магазин с shopiko, profitshare, афилиейт мрежа

ProfitShare афилиейт маркетингАко желаете да се възползвате от предимствата на Афилиейт маркетинга, можете да активирате допълнението "ProfitShare афилиейт маркетинг" във вашия Shopiko магазин.

За активацията е необходимо да натиснете на бутона Научи повече и след това Инсталирай допълнението. След това ще видите допълнителна информация как да се включите в афилиейт мрежата на ProfitShare. А ето и стъпките:

 1. Създайте свой профил като рекламодател в системата на афилиейт мрежата.
 2. След регистрацията ще получите имейл с детайлна информация за платформата. Представител на ProfitShare ще се свърже с вас и ще поиска данните на фирмата ви, за да бъде изготвен договор.
 3. След предоставянето на необходимите данни, ще получите договор и банкова сметка, на която трябва да преведете парична гаранция.
 4. ProfitShare настройки в онлайн магазинаС подписването на договора и заплащането на паричната гаранция ще получите необходимите Tracking code и Secret key. Тези данни е нужно да попълните в съответните полета на допълнението "ProfitShare афилиейт маркетинг" в административния панел на вашия онлайн магазин.

ProfitShare настройки в онлайн магазинаСледващата стъпка е да добавите и скрипта на "Бисквитка за конверсии". Този скрипт ще откриете в профила ви в ProfitShare - Настройки > Моя акаунт > Tracking. В тази стъпка е необходимо да копирате целия код и отново да го добавите в предоставеното за целта поле.

Остава само още една последна стъпка до успешната интеграция на вашите продукти в афилиейт мрежата на ProfitShare - Генериране на продуктов фийд.

Продуктовият фийд ви е необходим при създаването на някои от типовете кампании, които платформата ProfitShare предлага. За да го генерирате, натиснете бутона "продуктов фийд", изберете категорията, която желаете и натиснете "Генерирай".

500px270px
SuperHosting.BG
  Shopiko
 • Shopiko - Настройки на продуктовия каталог
  Настройките на каталога с продукти са свързани с показването и подреждането на продуктите в онлайн магазина. За да промените настройките, влезте в администрацията - Каталог -> Настройки. Подреждане на продуктите От тук... »
 • Shopiko - Модул за връзка с Rapido (куриерски услуги)
  С допълнението "Rapido товарителница"? във вашия онлайн магазин ще можете да ползвате услугите на куриерска компания Rapido. Чрез този модул ще имате връзка със системата на спедитора, което позволява изчисляване на... »
 • Shopiko - Създаване на поръчка през администрацията на онлайн магазина
  Стандартно вашите клиенти могат да правят поръчки директно през онлайн магазина, като избират продукти и попълват онлайн форма. За още по-голямо удобство на вашите клиенти, можете да добавите и възможност за поръчка... »
 • Shopiko - Ваучери (Маркетинг)
  С функционалността Ваучери във вашия онлайн магазин Shopiko можете да създадете ваучери, които да използвате за привличане на нови или за награда на настоящите ви клиенти. Ваучерите може да са еднократни,... »
 • Безплатен SSL сертификат в Shopiko - Let’s Encrypt
  В услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko, можете да инсталирате безплатен SSL сертификат. В меню Настройки -> Сигурност можете да инсталирате вашия сертификат за сигурност Let’s Encrypt, само с един... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg