https://help.superhosting.bg/shut-down-vm.html
 • bg

Хостинг, Домейни, Cloud, Виртуални сървъри (VPS), Managed VPS, SSL сертификати

Как да изключа виртуална машина?

Виртуални машини (VM)
спиране на виртуална машина, изключване на виртуален сървър

Можете да изключите виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името на виртуалната машина, за да видите повече детайли. За да изключите виртуална машина, кликнете на бутона Детайли и след това линка "Изключване на VM".

Изключване на виртуална машина

Ще се появи прозорец за допълнително потвърждение. Изберете метода на изключване и натиснете бутона "Прилагане".

Изключване на виртуална машина

В полето най-долу ще видите статуса на зададената задача. Когато статусът на задачата е "Завършено", виртуалната машина е спряна успешно.

500px270px
SuperHosting.BG
  Виртуални машини (VM)
 • Как да вляза (login) във виртуалния Windows сървър?
  Отдалечен достъп до Windows сървър може стандартно да се извърши през специалното приложение Remote Desktop. Ако вашата операционна система е MS Windows (Vista, 7, 8.1) можете да се свържете с отдалечен... »
 • Shellshock - Как да обновя версията на bash shell?
  Shellshock е наскоро обявена уязвимост в Bash Shell. Уязвимостта дава възможност на неоторизирани лица да изпълнят код, като прескочат зададените настройки на средата, до която имат достъп и ползват. Веднага след... »
 • Как да преинсталирам виртуална машина?
  Можете да преинсталирате виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Изтриване на виртуална машина
  Можете да изтриете виртуална машина от вашия акаунт за управление на Cloud услуги от СуперХостинг.БГ. След като влезете в своя Cloud акаунт, изберете меню "Виртуални машини (VM)". Натиснете на името... »
 • Темплейти
  Темплейтът е преконфигурирана операционна система, която можете да инсталирате на виртуална машина. СуперХостинг.БГ предлага списък с темплейти, които могат да бъдат инсталирани на виртуалните машини. В Cloud акаунта можете да... »
Всички права запазени © 2005-2017 , www.superhosting.bg