1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим Calendly в сайта?

Как да добавим Calendly в сайта?

Замисляли ли сте се колко са начините, чрез които бихте могли да опознаете посетителите на Вашия сайт?

Всъщност цифрата е без значение. Предлагаме Ви още една възможност, с която да осъществите контакт с Вашата аудитория. Дайте шанс на клиентите си да си запазят среща с Вас директно през уебсайта Ви.

Calendly е приложението, което идва на помощ в този случай. Ще откриете този елемент в лявата навигация на панела, разположен в секция „Елементи„.

Елементи

Само кликнете веднъж върху него, задръжте и плъзнете до желаната позиция в сайта.

Само кликнете веднъж върху него, задръжте и плъзнете до желаната позиция в сайта

Регистрирайте се в Calendly, създайте събитие и вградете Вашия код, като изберете опцията „Код за вграждане„. Възможностите за визуализация са Inline или Popup.

Код за вграждане

Когато вече сте създали събитието, копирайте го и го добавете в полето на Вашата страница, създадена със Сайт билдър. Кликнете върху бутона „Код за вграждане“ и от „Преглед“ може да видите календара в сайта си.

Можете да редактирате и подравняването на елемента, както и да го премахнете, когато нямате нужда от него. Само изберете съответната опция от помощното меню.

Извлечете максимума от този елемент, за да откриете нови начини за комуникация с Вашите потребители.

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още