1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Сайт билдър – Вграждане на HTML код (Елементи)

Сайт билдър – Вграждане на HTML код (Елементи)

Сайт билдър Ви дава свободата да персонализирате страниците в сайта си, както Ви харесва.

Функционалностите, които ще откриете в платформата, Ви позволяват сами да създадете желания дизайн и превръщат творческия процес в забавно приключение.

Ако сте навлезли по-дълбоко в дебрите на програмирането и умеете да пишете код, можете да го добавите в сайта си. Как? С помощта на елемента "Персонализиран HTML код".

Той също като останалите елементи е лесен и удобен за ползване. За да го отворите, просто кликнете върху иконата "Персонализиран HTML код" от секцията "Елементи" и я пуснете на желаното място в страницата.

Поставете желаните HTML тагове и натиснете бутона "Код за вграждане". По този начин "вграждате" директно Вашия код. Ако той е написан коректно, ще се визуализира на избраната от Вас страница.

Елементът "Персонализиран HTML код" е още един начин, чрез който бихте могли да качите видео например. И не само. Имате възможност да вградите всеки код, който Ви е необходим за проследяването на резултатите и статистиките от представянето на Вашия сайт в мрежата например. Ще Ви дадем пример как да добавите кода на YouTube видео, което искате да споделите в сайта си. Действията, които трябва да предприемете, са следните:

  1. Отворете сайта на YouTube и намерете желаното видео.
  2. В долния десен ъгъл под него ще видите бутон "Share". Кликнете върху него.
  3. Изберете опцията "Embed".
  4. Копирайте кода, който ще се визуализира, като натиснете бутона "Copy".
  5. Влезте в редактора и поставете избрания код.
  6. Кликнете върху "Вграждане на код", за да вградите клипчето.

Готово! Това са всички стъпки, които е нужно да "извървите", за да проверите как работи елементът.

За да промените размера на полето, в което се визуализира добавеният елемент, кликнете върху контролерите и ги раздвижете.

Ако елементът не Ви е нужен, кликнете върху иконата "Изтриване", за да го премахнете.

Ако срещнете затруднение при изпълнението на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще Ви окаже съдействие по чат, имейл или телефон, за да създадете напълно професионално своя уникален уебсайт.

Обновена: 20.03.2020

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още