1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавите разделител в сайта?

Как да добавите разделител в сайта?

Сайт билдър е платформата, в която ще откриете всичко необходимо, за да създадете перфектния сайт. И под „всичко“ имаме предвид наистина всичко. Има дори отделен елемент, с който визуално да разграничите отделните компоненти в страниците си.

Най-лесният начин да отделите блоковете в сайта си е чрез поставяне на разделител. Ще го намерите в секцията „Елементи“ в основната навигация на редактора.

Елементи

Можете да променяте дължината и плътността на елемента, като раздвижите точките в края му.

раздвижите точките в края му

В случай че искате да добавите цвят, различен от черно, използвайте „Цветове„, наличен в главното меню в редактора под секцията „Елементи“. Изберете желания тон и чрез плъзгане го пуснете върху разделителната линия.

Можете да променяте и подравняването през навигацията, която ще се отвори пред Вас веднага, щом кликнете върху елемента.

Друга опция, с която можете да експериментирате, е „Видимост„. Тя Ви предоставя по-голям контрол над видимостта на даден компонент в сайта Ви. Имате възможност да сменяте изгледа спрямо вида на устройството, от което ще се отваря страницата. Вариантите за избор са три – десктоп, мобилно устройство и таблет.

„Локация“ е настройката, с която контролирате достъпа до разделителната линия спрямо няколко параметъра – град, държава и IP адрес.

Ако вече не се нуждаете от елемента „Разделител“, кликнете върху опцията „Изтриване“ и ще го премахнете от страницата си незабавно.

Ако срещнете затруднение при изпълнението на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще Ви окаже съдействие по чат, имейл или телефон, за да създадете напълно професионално своя уникален уебсайт.

Обновена: 10.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още