1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да променяте цветовете в сайта?

Как да променяте цветовете в сайта?

Всеки уебсайт може да бъде впечатляващ. И това не е свързано само с избора на подходящи ефекти и качествена мултимедия. Цветовете също имат отношение.

Ако искате да направите страниците си по-цветни и грабващи окото, Сайт билдър има точния инструмент за това, който ще откриете в лявата навигация на редактора.

Цветове

Ще намерите набор от различни цветове в палитрата, както и преливки.

За да добавите нов цвят, кликнете върху „+“ и изберете желания от диалоговия прозорец.

Можете сами да определите нюанса, като преместите контролера в първия показалец, а с втория регулирате цветовата наситеност.

Опитайте да регулирате плътността на цвета, използвайки следващия показалец. Така ще направите сайта си наистина привлекателен, плъзгайки избрания нюанс върху различен елемент или блок. Редакторът пази последно използваните цветове и Ви дава възможността да добавите нови чрез въвеждането на съответстващия код.

Разгледайте и цветовете, за да се запознаете отблизо с всички функционалности на този инструмент.

Можете да промените цветовите шаблони – само преместете контролерите, за да определите желания стил. След като добавите някой цвят в палитрата, хванете го с мишката и го плъзнете до конкретен елемент от страницата (например към заглавието, даден параграф, форма, блок, бутон и др.). Така ще получите търсения ефект във визията на сайта си.

По същия начин можете да променяте цвета на всеки един елемент, правейки го атрактивен и вълнуващ. Вече знаете как да използвате този интересен инструмент.

Ако срещнете затруднение или възникнат въпроси, не се колебайте да се обърнете към нас. Нашият екип ще Ви окаже съдействие по чат, имейл или телефон, за да направите своя уникален уебсайт напълно професионално.

Обновена: 05.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още