CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!
  1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Основни елементи в Сайт билдър

Основни елементи в Сайт билдър

Отваряте Сайт билдър. Попадате в напълно непознато място. Какво да правите?

Сега ще Ви помогнем. Пред очите си виждате панела за управление на всичко по Вашия сайт. Отсега отбелязваме, че всичко се случва в реално време. Пред очите Ви.

Отворете редактора на Вашия Сайт билдър. Виждате, че всички елементи, от които се нуждаете, са позиционирани вляво. Нека се разходим по тази лента.

Предварителен преглед

Натискайки тази икона, Вие ще видите сайта си. И по-точно неговата чернова. Ще Ви покаже как ще изглежда Вашият сайт, когато е публикуван – без да виждате редактора на екрана. Можете да сменяте изгледа спрямо различните устройства – десктоп, мобилно устройство и таблет.

Табло за управление

Тук ще намерите всичко необходимо за управлението на Вашия сайт. Накратко ще изброим елементите и инструментите, които са побрани във Вашия контролен панел:

Всички тези опции са подробно разгледани в нашата помощна страница за Сайт билдър.

В този раздел от редактора можете да намерите различни полезни приложения, за да подобрите още повече уебсайта си – да добавите нови страници, да свържете аналитични инструменти и много други.

Блокове

Тази секция изобилства от готови елементи, създадени за Вашите нужди. Тяхната функция е да Ви улеснят, защото можете да ги използвате многократно. По този начин създавате бързо красиви и функционални страници в движение.

Елементи

Това е мястото, където можете да намерите всички елементи, които покриват целия спектър от възможностите на редактора: започвайки от създаването на бутон и стигайки до адаптиране на контактни форми. Прилагаме всички елементи, които присъстват в Сайт билдър, като спазваме уговорката, че всеки един от тях ще бъде разгледан в отделна статия:

Цветове

Менюто, което Ви помага по забавен и лесен начин да оцветите всеки елемент от сайта си. Дава Ви възможност да създадете цветова палитра, като изберете нюанс или преливка от инструмента за избор на цвят. Плъзнете и го пуснете върху бутон, текст, блок, колона и дори на фона на страницата. Научете повече за цветовете.

Ефекти (fx)

Пред Вас се разкрива списък с ефектите на Сайт билдър. Можете да избирате ефекти като избледняване, завъртане, паралакс и много други. Плъзнете и ги пуснете върху различни елементи, блокове или фонови изображения, за да създадете вълнуващо ново преживяване за посетителите на уебсайта си.

Важно: След като поставите ефект върху елемент, трябва да натиснете „Преглед“, за да видите промените и новия изглед.

Отмяна

Направили сте голяма грешка, докато работите върху уебсайта си и искате това да не се беше случвало?
Не се притеснявайте, има удобна функция, за да се върне последното Ви действие: опцията „Отмяна на последни промени“. Тя също така работи чрез Ctrl + Z за Windows потребителите и Command + Z, ако използвате Mac.

Помощ

При всеки повод за паника. Чувствайте се свободни да попитате за всички въпроси, които изникнат в съзнанието Ви. Нашият екип никога не е на повече от един клик разстояние!

Всички промени са автоматично запазени

Бутонът за синхронизиране е полезна функция, която показва последното време за синхронизиране. Моля, имайте предвид, че всички промени, направени на страницата Ви, автоматично се запазват, така че сайтът Ви да се показва на живо, без да се публикува.

Това са основите, които искахме да покрием, но има още много други полезни статии в помощната ни страница, които ще Ви помогнат да станете гуру в създаването на сайтове с нашия Сайт билдър.

Не се колебайте да ни потърсите за съдействие по имейл, чат или телефон.

Обновена: 17.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още