1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавите Hello Bar в сайта си през Сайт билдър?

Как да добавите Hello Bar в сайта си през Сайт билдър?

Ако сте разгледали добре администрацията на Сайт билдър, вероятно сте забелязали всички невероятни интеграции в съответната секция на таблото за управление. А обърнахте ли внимание на Hello Bar – платформата, чиято цел е да подобри ефективността на Вашия уебсайт?

Сайт билдър Ви дава възможността да отправяте към посетителите на Вашата уебстраница подходящи послания и да ги накарате да взаимодействат със съдържанието ѝ. Тук идва на помощ Hello Bar. Тази интеграция Ви позволява да оформите и покажете подходящото съобщение на онлайн потребителите и да ги превърнете във Ваши последователи и абонати, както и да получите техните харесвания и туитове.

Как да интегрирате Hello Bar в сайта си?

Преди да преминем към самата интеграция на платформата, е необходимо да създадем нов акаунт в Hello Bar.

нов акаунт в Hello Bar

Веднага щом получите достъп до администрацията, можете да копирате скрипта (кода) за вграждане.

копирате скрипта (кода) за вграждане

След това се връщате в таблото за управление на Сайт билдър. Отваряте секция „Интеграции“ и кликвате върху иконата на Hello Bar.

Отваряте секция "Интеграции" и кликвате върху иконата на Hello Bar

Ще се отвори диалогов прозорец с поле за въвеждане на търсения код. Ако сте спазили всички стъпки коректно и инсталацията е успешна, ще се появи зелена точка в горния десен ъгъл върху интеграцията.

Ще видите избраното от Вас съобщение след натискане на бутона „Преглед“.

За да създадете и стилизирате желаното съобщение, трябва да влезете в сайта на Hello Bar. Изберете целта, персонализирайте дизайна и позицията на съобщението и кликвате върху Save & Publish.

Преглед

Hello Bar Ви позволява да добавите Ваша собствена политика за поверителност и/или Общи условия за ползване на Вашия сайт, в съответствие с изискванията на GDPR. Това се случва отново през сайта на Hello Bar. Необходимо е да достъпите таблото за управление / Dashboard > Настройки/Settings > Privacy.

Privacy

След въвеждане на нужната информация, запазете промените.

За да бъде всеки един изскачащ прозорец, създаден в платформата, съобразен съгласно политиката за поверителност и GDPR, е нужно да активирате превключвателя, който ще откриете в настройките за оформление на посланието.

В случай че срещнете затруднение при изпълнението на някоя от стъпките за инсталация, не се колебайте да се обърнете към нас по имейл, чат или телефон. Нашият екип ще Ви окаже съдействие, за да създадете своя неповторим уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 12.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още