CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!
  1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим икони в сайта?

Как да добавим икони в сайта?

Търсите начини да направите сайта си възможно по-вълнуващ и атрактивен за своите потребители? Сайт билдър Ви предлага още един подходящ елемент, с който ще се доближите още повече до желаната цел, а именно икони.

Макар и малки, красиво стилизираните икони привличат вниманието на аудиторията. А това е ефектът, който искате да постигнете, нали?

Сайт билдър има над милион невероятни икони, готови да бъдат добавени към Вашите страници. С помощта на тези графично оформени изображения посетителите на сайта Ви ще се ориентират по-лесно. Освен това ще превърнете техния „престой“ във вълнуващо преживяване.

За да добавите икона, кликнете върху елемента, намиращ се в секцията „Елементи“ в таблото за управление, и го плъзнете до избрано от Вас място в страницата.

Елементи

Едва след това можете да преминете към неговото редактиране. За целта натиснете върху иконата, за да видите менюто с всички налични настройки.

налични настройки

За да намерите перфектния тип икони, въведете ключова дума в полето за търсене в диалоговия прозорец. Така ще сте сигурни, че няма да пропуснете икони, които биха били подходящи за Вашия сайт. Преместете контролера, за да промените размера на иконата или използвайте опцията „Цветове“ от лявата навигация в случай че искате да смените цвета ѝ.

Видимост

Ще откриете и настройка за подравняването на иконата от бутона „Позициониране“. „Видимост“ е функция, която Ви дава свободата да променяте видимостта на даден елемент спрямо устройството, на което се достъпва – десктоп, таблет и мобилно устройство.

„Локация“ е настройката, с която ограничавате или разрешавате достъпа до определена икона спрямо конкретни параметри – град, държава и IP адрес.

Ако вече не се нуждаете от елемента „Икона“, кликнете върху опцията „Изтриване“ и ще го премахнете от страницата си незабавно. Лесно е, нали?

Ако срещнете затруднение при изпълнението на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще Ви окаже съдействие по чат, имейл или телефон, за да създадете напълно професионално своя уникален уебсайт.

Обновена: 12.04.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още