1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим Instagram грида в сайта си?

Как да добавим Instagram грида в сайта си?

Искате да пренесете всички Ваши любими снимки от Инстаграм в сайта си? Защо не!

Елементът „Инстаграм„, наличен в Сайт билдър, Ви дава тази възможност. Така ще постигнете консистентност във визията на Вашия уебсайт и профила Ви в социалната медия.

Ще откриете иконата на Инстаграм в секция „Елементи“ в левият панел на редактора. Кликнете върху нея, задръжте и я плъзнете до желаната позиция в страницата.

Ще откриете поле, в което е нужно да въведете Вашия вграден Инстаграм код. За да го достъпите, влезте в избраната от Вас публикация и кликнете върху трите точки в горния десен ъгъл на поста. Натиснете върху опцията за вграждане, за да се генерира необходимия код. Копирайте го и го поставете в полето, визуализирано във Вашия сайт.

С едно кликване на десния бутон върху елемента, ще отворите помощното меню, което крие още опции за стилизиране. Можете да смените подравняването, а през опцията „Видимост“ имате възможност да променяте изгледа на блоковия компонент спрямо вида на устройството, от което се достъпва – десктоп, мобилен телефон или таблет.

През опцията „Локация“ от меню „Видимост“ разрешавате или ограничавате достъпа до Вашия сайт спрямо различни параметри – град, държава или IP адрес.

Не губете време, а извлечете максимума от този елемент, за да направите изгледа на сайта си повече от впечатляващ с атрактивни визии от Вашия Инстаграм профил.

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 18.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още