1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим цитати в сайта?

Как да добавим цитати в сайта?

Искате ли да направите сайта си още по-вдъхновяващ? Добавете някои интересни цитати, за да обогатите съдържанието си и да спечелите вниманието на Вашите читатели.

За да сложите Ваше любимо мотивиращо послание или израз, който перфектно допълва публикацията Ви, кликнете върху иконата „Цитат“ и я плъзнете до мястото, на което искате да я поставите.

Натиснете бутона „Добавете цитат“ и ще можете да добавите избран цитат, както и да посочите кой е неговият автор. Ще откриете още една интересна опция в редактора на елемента, която Ви позволява да качите и снимка на автора.

Изберете желаното изображение в диалоговия прозорец и натиснете бутона „Отваряне„.

Не забравяйте да кликнете върху „Запазване„, след като сте готови!

Можете да добавите още цитати точно по същия начин. За да редактирате допълнително текста на цитата, натиснете върху иконата „Цитат“ от основната навигация вляво и направете желаните промени.

Можете да промените височината на елемента, като преместите зеления контролер. Черните контролери са предназначени за промяна на ширината на елемента.

За да персонализирате цитирания откъс, разгледайте менюто, което ще се отвори след еднократно кликване върху компонента. През него можете да го стилизирате, както бихте искали да изглежда спрямо Вашите представи. Имате възможност да сложите ефект, да добавите номериране, да промените оформлението и т.н.

Кликвайки върху опциите за редакция, ще видите бутон „Настройки на стила„, който Ви дава свободата да изберете подходящ шрифт, размер на текста и цвят.

Запазете всички настройки, като кликнете върху бутона „Запазване„.

Навигацията за редактиране на елемента, намиращ се най-горе вляво на самия блок, Ви позволява да качите фоново изображение, да премахнете цитата, да промените настройките на видимостта, да скриете блока, да го запазите като блок или да го изтриете.

Ако срещнете затруднение при изпълнение на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви окажем съдействие, за да създадете своя уникален уебсайт напълно професионално със Сайт билдър.

Обновена: 18.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още