1. Начало
  2. Сайт билдър
  3. Как да добавим бутони за споделяне в сайта?

Как да добавим бутони за споделяне в сайта?

Хубаво е, когато сами създадете свой собствен сайт и той се превърне в атрактивно дигитално пространство, нали? Още по-хубаво е, когато се хареса и на Вашата аудитория, защото това е знак, че сте се справили блестящо.

Направете така, че съдържанието по страниците Ви да достигне до повече потребители и да се радва на широка популярност. Сайт билдър Ви дава тази възможност чрез бутоните за споделяне.

Можете да ги добавите като кликнете върху иконата „Бутони за споделяне“ в категория „Социални“ на секцията „Елементи“ и я плъзнете до мястото, на което искате да я позиционирате.

Бутони за споделяне

Можете да редактирате бутоните за споделяне с едно кликване върху тях. Аналогично както при останалите елементи, пред Вас ще се отвори менюто за настройки.

Имате възможност да промените типа на иконите на социалните мрежи, техния размер, отстоянието между тях, както и цвета им.

Ако не Ви харесва как са позиционирани бутоните в страницата Ви, веднага можете да редактирате подравняването. Вариантите са три – отляво, централно или отдясно.

Благодарение на още една опция, наречена „Видимост„, можете да упражнявате по-голям контрол над видимостта на елементите в сайта си. Тя позволява да настроите изгледа на определени компоненти спрямо вида на устройството, от което се достъпват. Трите възможности са десктоп, мобилно устройство и таблет.

Разгледайте и инструмента „Локация„. С негова помощ можете да разрешите или забраните достъпа до конкретен елемент според няколко параметъра – град, държава и IP адрес.

Ако нямате нужда от този елемент повече, кликнете върху опцията „Изтриване„, за да го премахнете от страницата си.

Ако срещнете затруднение при изпълнението на някоя от стъпките или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, чат или телефон. Нашият екип ще Ви окаже съдействие, за да създадете напълно професионално своя уникален уебсайт.

Обновена: 22.03.2022

Беше ли Ви полезна тази статия?

Вижте още